Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Svetovna zvezdnica priznala, zakaj jo privlačijo ženske

Objavljeno

V redu

Brez dlake na jeziku je objavila: “Ženske so mnogo privlačnejše od moških, zato sem raje v zvezi z nežnejšim spolom.”

Odkar je v začetku leta 2020 prekinila zakon s slavnim igralcem Liamom Hemsworthom, s katerim je bila v zvezi vrsto let, je ameriška glasbenica Miley Cyrus javno spregovorila o neznani plati svoje spolnosti.  

Dekleta so veliko bolj privlačna. To vemo. Mislim, da se to lahko vsi strinjamo že od nekdaj. Penisi so čudovite skulpture, a me ne zanimajo. Penis imam rada kot umetniško delo, kot kiparstvo, rada imam obliko, na mizi so videti res dobro,“je dejala Miley in nato odkrito spregovorila o osebnih željah, o moških in ženskah in poudarila, da ima očitno raje žensko telo.  Poleg same fizionomije žensk ima glasbenica rada istospolne odnose. “Če sem v zvezi z dekletom, mi popolnoma ustreza biti z veliko šefico, ki je bodisi enako uspešna, bodisi uspešnejša od mene in to je v redu, to zmorem. Pri odnosih z moškimi sem namreč imela velikokrat prevladujoči, dominantni položaj,” je še pojasnila Miley Cyrus. Odkar se je razšla z nekdanjim možem Liamom Hemsworthom, slavna pevka rada javno govori, v intervjujih razpravlja o svojem ljubezenskem življenju, raziskovanju spolnosti in načinu prehoda iz razmerja v razmerje.  

Foto: Face to Face/Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO