Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ne, to ni šala! Drugi obraz komičarke Martine Ipša

Objavljeno

V redu

Takšne je pa ne poznate. Presenečeni? Verjamemo!

Šaljiva Martina Ipša je noro zabavna ženska, mimogrede se iz njenih ust izkotali izjava, zaradi katere se boste držali za trebuhe. A čeprav se zdi, da se se nenehno šali in norčuje, zna biti tudi nežna in romantična. Kako zelo, pa bi vam zagotovo lahko povedala njena soproga, medtem ko se sama veselo šali, čeprav po tihem že razmišlja o presenečenju, ki ga bo svoji najdražji pripravila za valentinovo …

»Malo pozornost nikomur ne škodi, pa čeprav te na to spomni komercialno uvožen praznik, kot je valentinovo. Toda še vedno menim, da sta besedi ʽljubim teʽ najlepša pozornost in darilo, ki sem ju prejela. Ali je lahko še kaj lepšega od tega? Najbolj neuporabna darilca pa so plišaste igračke. Daš jih na polico, nabirajo prah, jih primeš v roko, povzročijo astmo, potem se pa imej fajn. V tem primeru ti ljubezen res vzame sapo,« je Martina dejala za revijo Lady.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ste videli, kaj s svojim telesom zmore Ana Klašnja? Ostali boste brez besed

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je gibčno telo.

Zelo priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, je tokrat s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delila prav posebno fotografijo. Pokazala jim je namreč, kako zelo je gibčna in seveda takoj navdušila številne.

»To je to. Nasmeh do ušes in nogo za vrat, pa gremo v tale vroč dan je pripisala poleg fotografije, ki jo boste našli spodaj. zagotovo jo boste občudovali tudi vi.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana Slovenka najprej izginila, nato spremenila ime. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste tudi vi opazili, da je več ni?

Pred leti je bila ena najbolj priljubljenih slovenskih Youtuberk, mnogi so z veseljem spremljali njene lepotne vsebine in modne trende, nato pa je Neva Boškin kar izginila. Kot pa poroča portal metropolitan, je bila zadnjič aktivna na družbenih omrežjih v začetku marca 2020, nato pa je ni bilo več.

Kot še poroča omenjeni portal, se je ponovno oglasila v sredini letošnjega maja z novim imenom. Preimenovala se je v Mio Pentel.

“Uradno sem si spremenila ime iz Neva Boškin v Mia Pentel. Zdaj bom ponovno aktivna na YouTubu, Instagramu in TikToku, vendar v angleščini,« je sporočila svojim sledilcem.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak končno spregovoril o svoji ljubezenski zvezi

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je kar nekaj zanimivih podrobnosti.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je v zvezi s 25-letno Laro Pernek že leto dni. 49-letni pevec pa je za portal metropolitan sedaj razkril nekaj zanimivosti.

“Ljubezen je božanskost. Krasno je, ker je nerazložljiva – čeprav znajo znanstveniki povedati, kateri kemijski procesi se zaradi nje zgodijo v možganih. Ne vedo pa, zakaj,« je iskreno povedal za omenjeni portal in dodal še, da je srečno zaljubljen, a: »Ne skrivam tega, vendar pa tega ne razglašam na ‘billboardih’. Normalno živim kot vsak človek, ne vem, zakaj bi to dal na plakate (smeh).«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals