Kontaktirajte nas

Zabava

Razkrita skrivnost Tjašine izklesane postave! Ste presenečeni?

Objavljeno

V redu

Tako je Tjaša Vrečič prišla do postave, ki jo danes mnogi občudujejo.

Za tekmovalko resničnostnega šova Kmetija Tjašo Vrečič se pogosto obračajo glave, kako le ne, ko pa se lahko ponaša z odlično izklesano postavo in mišičnim tonusom, ki niti pod oblačili ne ostane neopažen.

A za takšen videz je potrebno močno garati, pravzaprav veliko več in veliko bolj, kot si morda predstavljate. Tjaša je za portal njena.si razkrila, da stiska zobe petkrat na teden, uro in pol na dan, včasih pa še več, saj se pogosto motivira, da izvede še dodaten kardio trening.

»Treniram štiri do petkrat na teden, v časovnem okvirju ene ure in pol. Običajno izvajam vaje za biceps/hrbet, prsa/triceps in noge, poleg vaj za noge pa še vaje za ramena ali trebušne mišice. Zatem sledi pavza, potem pa v istem tednu običajno dva treninga. Če je mogoče, skušam zjutraj izvesti še kardio trening, vendar ne na dan treninga nog, prav tako ne naslednji dan, saj me preveč izčrpa. Res vložim veliko napora, sploh ob dnevih, ko se posvečam nogam. Ampak vsaj meni ni boljšega občutka, ko po intenzivni vadbi ne moreš več hoditi, saj potem vem, da je za menoj trening, kot se šika,« je za portal njena.si pojasnila Tjaša, ki zelo pazi tudi na ustrezno prehrano.

Foto: Instagram

Foto: POP TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals