Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Vau, kakšno veliko srečo ima Tanja Žagar! Ji kaj zavidate?

Objavljeno

V redu

Priljubljena pevka je razkrila nekaj zelo osebnih stvari.

Simpatična in zelo znana slovenska pevka Tanja Žagar v zadnjem obdobju zares žari. Odkar je mamica sinčku Karlo in hčerki Marini, se zdi, da je njena sreča zares popolna. Opazili pa smo, da je družina pogosto tudi ob morju. Uživajo, se igrajo in lovijo sončne žarke.

Žagarjeva, pred katero je še nekaj mesecev porodniškega dopusta, pa je razkrila, kako ga namerava preživeti.

“Uživali bomo tako doma kot na morju. Pravzaprav nimamo kakšnih posebnih načrtov, saj jih je v času, v katerem živimo, težje imeti. Ampak mi tudi to ustreza, saj sem rada kar se da spontana in rada improviziram. Sicer pa bomo počeli vse mogoče. Skoraj vsak dan preizkušali nove recepte, hodili na dolge sprehode, sestavljali sestavljanke, igrali družabne igre, brali knjige, poslušali pravljice, se veliko »ravsali«, kot pravi naš Karlo, in se še več crkljali,” je za časopis Svet24 razkrila pred kratkim.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, kakšen sanjski dopust si je privoščila Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

Z družino so odpotovali na sanjski otok.

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj je svojim številnim spletnim prijateljem pokazala, kako uživa. Z družino in prijatelji se je odpravila na sanjski dopust na Zanzibar in že delila prve utrinke prvega dopustniškega dne.

»Sončni zahod smo počakali, zdaj gremo pa spat,« je med drugim razkrila v posnetku. Po naporni poti in menjavi časovnega pasu so zagotovo vsi zelo utrujeni.

Posnetek, ki vas bo zares navdušil, boste našli spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Marjetka in Aleš Vovk pokazala, kako rajsko se imajo na dopustu

Objavljeno

V redu

Avtor

Uživajo maksimalno.

Priljubljeni par Aleš Vovlk in Marjetka, znana tudi kot duo Maraaya, te dni uživa na Korčuli. V Instagram zgodbi sta pokazala, kako čudovito se imajo in kakšne novosti so jih presenetile na plaži La Banya, ki velja za eno najlepših plaž. Kot je dejala Marjetka, njuna sinova noro uživata.

»Spet ustvarjamo najlepše družinske spomine,« pa je pripisala v eni od zgodb, ki jih je delila med svoje sledilce.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, ali priljubljenega igralca čaka 4 leta zapora? Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je v težavah …

Kot poročajo Slovenske novice, naj bi imel igralec Burak Özçivit, ki so ga slovenski gledalci spoznali v priljubljeni nadaljevanki Moja boš, težave zaradi tožbe in naj bi mu grozilo celo do štiri leta zapora.

»Burak je menda užalil več scenskih delavcev, ti pa so ga prijavili in zoper njega vložili tožbo. Tožilstvo je predlagalo poravnavo, do katere pa ni prišlo, zato je zanj zahtevalo zaporno kazen od treh mesecev do štirih let,« piše omenjeni portal in dodaja še: »Prva obravnava je že bila, vendar jo je sredi razprave Burak zapustil, več narokov pa je bilo prestavljenih. Burak se je sporekel z delavci, ki niso poskrbeli za njegovo varnost ob snemanju prizorov mečevanja na konjih, saj je zaradi tega trikrat padel s konja. Več izjav o tem ne želi dajati.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals