Connect with us

Zanimivosti

Ste vedeli, da je ta lepotica partnerica Marcela Štefančiča?

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znani slovenski televizijski voditelj Marcel Štefančič je v zvezi s to znano Slovenko.

Znani televizijski voditelj in publicist Marcel Štefančič naj bi bil že tri leta v zvezi s hčerko znanega slovenskega pesnika Borisa A. Novaka, Ivano Novak, poroča revija Lady.

“V tej zvezi sem zelo romantična duša, ker je taka zveza, da sem lahko je za omenjeno revijo razkril 63-letni Stefančič.

Kot pišejo, ju združuje ljubezen do filmov in glasbe. “Veliko potujeva naokrog z avtom, saj se rada voziva. In v avtu je treba poslušati glasbo, imeti neki soundtrack. Na srečo tu ni težave, zmeraj se strinjava glede glasbe. In če se strinjaš o glasbi in filmih, se potem tudi o ljubezni še toliko bolj,« je povedal Štefančič.

Oba rada potujeta, nedavno sta skupaj obiskala Bologno in Beograd. Kot je povedal, je nanju potovanje v Bologno naredilo velik vtis.

“To je vrhunsko staro mesto z orjaškim središčem in ni preveč turistično! Turisti so v Firencah, Benetkah, Bologne pa niso še uzurpirali, kar je super. je dejal za omenjeno revijo.

Ivana Novak je gledalcem RTV Slovenija znan obraz, vodi namreč svojo oddajo Televizorka, ki je na sporedu vsako soboto.

“Poleg filmske kritičarke je tudi glasbenica, pevka in pianistka. Šestega februarja v Cankarjevem domu v okviru projekta Oblike duha pripravlja koncert, na katerem bo s svojo glasbeno skupino uglasbila poezijo svojega 70-letnega očeta Borisa A. Novaka o njej piše omenjena revija.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Jerca Legan ponovno navdušila s fotografijo in vse pustila odprtih ust

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Publicistka in igralka Jerca Legan je s takšno fotografijo vse pustila odprtih ust.

Da je neverjetno mladostna, dokazuje z zadnjimi objavami Jerca Legan, ki jih objavlja na družbenem omrežju Instagram.

»Divja v srcu, od zore do mraka! Pustolovščina z vso potrebno divjostjo je globoko duhovno hrepenenje, zapisano v dušo je zapisala poleg zadnje objave, poleg katere je dodala tudi fotografije, ki so vse pustile odprtih ust. z njimi je pokazala, kako dobro je videti.

S tem se strinjajo tudi njeni številni spletni sledilci, ki so ji zapisali, da je zelo lepa in popolna.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska televizijska voditeljica z iskrenimi besedami mnogim dala misliti

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana in zelo priljubljena televizijska voditeljica je s svojim zapisom mnogim dala misliti …

Znana in zelo priljubljena slovenska televizijska voditeljica Suzana Kozel je na družbeno omrežje dodala zapis, ki je mnogim dal misliti.

»Fotke so nastale med premlevanjem o mamah in ženskah v današnjem času. Zdi se, da veš čas lovimo ravnotežje med službo in družinskim življenjem, z visokimi kriteriji in nerealnimi pričakovanji pa hranimo svojo slabo vest. Z @metcernet, ki me je posedla na stol in mi “ukazala” v katero smer moram gledati med fotkanjem, sva ugotovili, da se ne znamo pohvaliti, smo pa odlične v kritiziranje in iskanju napak (pri sebi). Zadovoljstvo je očitno pred nosom, le videti ga moramo ,« je zapisala in prejela številne všečke.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Totalno presenečenje: Znana slovenska skupina polni naslovnice tujih medijev

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znana slovenska glasbena skupina zaradi tega polni naslovnice medijev po svetu …

Na nacionalnem evrovizijskem izboru Una voce per San Marino 2024 so Patrik Mrak, Luka Cvetičanin in Matevž Derenda, ki so združeni pod imenom Booom!, med skoraj 800 tekmovalci iz cele Evrope zasedli odlično 5. mesto. Niso zmagali, kot so upali, a jim kljub temu optimizma ne manjka.

Slovenska glasbena skupina Booom! Je bila namreč za mišjo dlako blizu tega, da bi na Evroviziji zastopali San Marino.

»Veni, vidi, vici pravijo. No, nismo zmagali, pa vendar se še vedno počutimo zmagovalce, saj nas je pot do te končne uvrstitve veliko naučila, približala nekaterim res odličnim glasbenikom in nam dala platformo, da svojo glasbo končno delimo s širšim svetom. Počaščeni smo, da smo bili del letošnjega @unavocepersanmarino, da smo bili del nečesa večjega od nas. Zadovoljni smo z našo predstavo in @wearemegara želimo vso srečo v Malmöju, zaslužili so si zmago. Dance Like This je na vseh platformah za pretakanje in zelo kmalu bo na voljo nova glasba. Čakanja na album je konec, kmalu boste vsi del naše Odisejade,« so po razglasitvi zapisali na družbenem omrežju Instagram.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals