Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Diva Josipa Lisac iskreno o skromnem otroštvu

Objavljeno

V redu

Razkrila je, kako revno je bilo njeno otroštvu …

Nikoli nisem dovolila, da bi me kritika prevzela. Vedno sem osvestila mnenje o sebi in svojem delu. Nikogar nisem potrebovala, da bi me občudoval,” je povedala Josipa Lisac in dodala, da je njena duševna hrana glasba, je točno to, kar sem sama. 

Diva, ki vedno očara z glamuroznimi opravami in tudi nastopom je v resnici skromna oseba, ki nadvse ljubi glasbo in spoštuje vse, kar je povezano z njo. Skromna je bila že v otroštvu, spomnila se je tudi revščine, ki je takrat vladala, in tudi že javno povedala, da je odraščala na enolončnicah in jedla meso le enkrat na teden. Kasneje je bilo dvajset let vegetarijanka, zdaj sicer meso je, vendar zelo poredko, v glavnem v družbi. 

Sama ni dobra kuharica, je pa neskončno uživala ob kuhi svoje velike ljubezni, moža in soustvarjalca: “Moj Karlo je veliko kuhal, bil je kuhar, jaz pa vajenka. Ko sem ga spoznala, sem bila zelo mlada, star sem bil le 21 let in nisem kaj dosti znala,” se Josipa Lisac spominja svojega oboževanega, nikoli pozabljenega moža Karla Metikoša, za katerega tudi sama pravi, da je bil njen največji kritik. Vse dame v zrelih letih ji zavidajo vitko linijo, ona odgovarja: “Svojo zavidljivo postavo dolgujem telovadbi in hoji v svojem stanovanju” ter doda “ob pogovoru po telefonu včasih prehodim tudi dva kilometra.”

Josipa Lisac foto: Promo

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals