Kontaktirajte nas

Zabava

The Biggest Loser: Valter osupnil z izgledom

Objavljeno

V redu

To je moč volje in duha. Valter dokazuje, da zanj ni predaje in umika!

Valter Jalšovec je nekdanji tekmovalec 3. sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki se je od priložnosti za novo življenje poslovil nekoliko nečastno, saj je bil diskvalificiran zaradi neupoštevanja pravil. »Žal mi je. Zdaj se mi je končno odvalil kamen od srca. Hujšanje bom nadaljeval tudi doma in to še toliko lažje, ker bom obkrožen s svojimi najdražjimi,« je dejal ob odhodu in danes lahko z gotovostjo trdimo, da je obljubo več kot držal. Od Valterjeve diskvalifikacije sta namreč minili dve leti, 48- letnik pa je tako fit in postaven, da boste nemara dvakrat pogledali, če vidite prav.

Valter je ob 2. obletnici slovesa od šova obiskal svojo osebno trenerko Natašo Gorenc, ki jo še danes zelo ceni in spoštuje. Nataša navdušenja nad nekdanjim varovancem kakopak ni skrivala, še več, Valterju je namenila javno pohvalo, tekom katere je ubesedila, kako ponosna je na tiste, ki vztrajajo tudi potem, ko dosežejo zastavljene cilje.

»Valter je pravi dokaz, kako nadaljevati z gibanjem in držati težo, ko medijski žarometi ugasnejo! Zaradi sebe, svojega zdravja in počutja! To so pravi motivi, ki nas vodijo v globoke spremembe življenjskega stila, miselnosti in rezultate, ki držijo na dolgi rok! Evo, Valterja, športnika, ki zjutraj vstaja ob petih, redno hodi na Sveto Ano, kolesari, dela vaje za moč, sklece, burpeeje .. Obožuje zdrave jedi in poje na tone zelenjave! Maš to Valter, gremo dalje!« ga je spodbudila simpatična trenerka, ki svoje spletne prijatelje pogosto razveseli z modrim razmišljanjem o svetu, ljudeh in medsebojnih odnosih, ki nas prepletajo.

Foto: Planet TV

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Mija in Lovro res še vedno skupaj?

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas zna zelo presenetiti …

V finalni oddaji šova Ljubezen po domače smo lahko videli tisto, kar smo že ves čas upali – Mija in Lovro sta bila tudi ob koncu snemanja srečno zaljubljena. Voditeljici Tanji sta povedala, da se imata zelo lepo, za njima na kavču je steno krasila umetniška slika njune ljubezni. Kaj je lahko še lepšega?

Morda to, da je za piko na i Lovro Mijo pred vsemi še zasnubil in ji nadel zares čudovit zaročni prstan. Zdelo se je, da je njuna ljubezenska pravljica popolna.

Pa je res? Vprašali smo Mijo.

»Lovro je zares super človek, veliko mi pomaga okrog hiše, moja mama ga je zelo lepo sprejela in pomaga tudi pri njej,« nam je Mija veselo pojasnila, a dodala tudi: » Res pa je, da sva si zelo različna, morate vedeti, da imava oba za seboj določene izkušnje, dogodke in vso to prtljago sva prinesla v najino zvezo. Trudiva se, imava se zelo rada.«

Razkrila pa nam je tudi, da eden drugemu pomagata, si stojita ob strani.

Najlepše pa je Mija prihranila za konec: »Verjamem, da bo iz najine zveze nastalo res nekaj zelo lepega!«

Lovro je Mijo zaročil. (foto: Voyo)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Na POP TV prihaja nov resničnostni šov! Verjemite, gledali ga boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa bo zanimivo …

Že pred časom so na portalu 24ur.com razveselili z novico, da pripravljajo nov resničnostni šov Super par. Šov bo velika ljubezenska preizkušnja za pare. V reševanju različnih izzivov se bo par lahko preizkusil z drugimi pari. Seveda pa bo motivacija tudi bogata nagrada.

“Če sta skupaj že eno leto ali več, potem izpolnita prijavo in bodita kos izzivom brez predaje vse do konca,« še piše omenjeni portal.

»Sam šov temelji na izločanju parov, za pestrost dogajanja pa poskrbi tudi spremljanje življenja tekmovalcev, ki so nastanjeni v skupnem bivališču. Kamere pare sicer ne spremljajo 24ur na dan, je pa res, da snemanja potekajo od jutra do večera ter tako zajemajo velik del poteka dogajanja in utripa njihovih medsebojnih odnosov,« pa piše portal njena.

884x300 SuperPar
Foto: POP TV

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Razkrivamo: Bomo Anžeta (Poroka na prvi pogled) gledali v naslednji sezoni Kmetije?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj?! To pa je zares veliko presenečenje …

Anže, ki ga trenutno spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je med svoje sledilce poslal Instagram zgodbo, v kateri jih sprašuje, ali naj se prijavi v šov Kmetija ali ne. Ker nas je zanimalo, če se je o tem šalil, ali morda misli resno, smo ga poklicali.

»Ja, resno razmišljam o tem,« nam je potrdil.

Tekom pogovora pa nam razkrije še več informacij, ki vas bodo presenetile.

»V šov sem se že prijavil, snemanje se prične avgusta!«

Bomo Anžeta torej že jeseni gledali na POP TV? Mogoče pa res. Vsekakor bi bilo zelo zanimivo …

Instagram zgodba

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals