Connect with us

Zabava

The Biggest Loser: Valter osupnil z izgledom

Published

on

To je moč volje in duha. Valter dokazuje, da zanj ni predaje in umika!

Valter Jalšovec je nekdanji tekmovalec 3. sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki se je od priložnosti za novo življenje poslovil nekoliko nečastno, saj je bil diskvalificiran zaradi neupoštevanja pravil. »Žal mi je. Zdaj se mi je končno odvalil kamen od srca. Hujšanje bom nadaljeval tudi doma in to še toliko lažje, ker bom obkrožen s svojimi najdražjimi,« je dejal ob odhodu in danes lahko z gotovostjo trdimo, da je obljubo več kot držal. Od Valterjeve diskvalifikacije sta namreč minili dve leti, 48- letnik pa je tako fit in postaven, da boste nemara dvakrat pogledali, če vidite prav.

Valter je ob 2. obletnici slovesa od šova obiskal svojo osebno trenerko Natašo Gorenc, ki jo še danes zelo ceni in spoštuje. Nataša navdušenja nad nekdanjim varovancem kakopak ni skrivala, še več, Valterju je namenila javno pohvalo, tekom katere je ubesedila, kako ponosna je na tiste, ki vztrajajo tudi potem, ko dosežejo zastavljene cilje.

»Valter je pravi dokaz, kako nadaljevati z gibanjem in držati težo, ko medijski žarometi ugasnejo! Zaradi sebe, svojega zdravja in počutja! To so pravi motivi, ki nas vodijo v globoke spremembe življenjskega stila, miselnosti in rezultate, ki držijo na dolgi rok! Evo, Valterja, športnika, ki zjutraj vstaja ob petih, redno hodi na Sveto Ano, kolesari, dela vaje za moč, sklece, burpeeje .. Obožuje zdrave jedi in poje na tone zelenjave! Maš to Valter, gremo dalje!« ga je spodbudila simpatična trenerka, ki svoje spletne prijatelje pogosto razveseli z modrim razmišljanjem o svetu, ljudeh in medsebojnih odnosih, ki nas prepletajo.

Foto: Planet TV

Zabava

Veliko veselje: Na POP TV se končno vrača ta priljubljeni voditeljski obraz

Published

on

Tudi vi boste navdušeni, ko boste prebrali to veselo novico …

POP TV je te dni razkril, da se na male ekrane vrača eden najbolj priljubljenih romantičnih šovov pri nas, šov Ljubezen po domače. Z njim pa prihaja nazaj tudi priljubljena televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, za katero mnogi gledalci menijo, da brez nje šov ne bi bil tako priljubljen.

In kot je razkrila za POP TV, se tudi sama že zelo veseli, da bo ponovno vodila že sedmo sezono šova.

»Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše. V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam,« je dejala na portal 24ur.com.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Eva (Super par) presenetila z razkritjem: Nikoli ne uganete, kaj je študirala in kaj si je želela

Published

on

Nikoli ne uganete, kaj je Eva (Super par) študirala in kaj je želela postati …

Priljubljena spletna vplivnica Eva Centrih, ki jo gledamo v šovu Super par, pogosto odgovarja na vprašanja svojih sledilcev.

Tako je pred kratkim odgovorila tudi na vprašanje: »Kaj si študirala na fakulteti? Kaj si želela biti, ko si bila majhna?«

Eva je s svojim odgovorom marsikoga presenetila. Razkrila je namreč: »Diplomirala sem iz novinarstva na Fakulteti za družbene vede, do naziva mag. Eva Centrih, pa mi manjka le že magistrska naloga.«

Eva pa je presenetila tudi z razkritjem, kaj si je nekoč želela postati.

»Novinarka in TV voditeljica. Kot majhna deklica sem sanjala, da bi vodila oddajo prav na POP TV,« je razkrila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Vlasta iz Poroke vse presenetila: Poglejte, kam je povabila Miho Hercoga

Published

on

Nekdanja nevesta Planetovega šova je javno povabila Miho Hercoga, da se ji pridruži …

Vlasta, ki smo jo spoznali v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je preko Instagram zgodbe sporočila veselo novico. Opravila je tečaj za skiperja.

»Uspešno opravljen tečaj za skiperja,« je zapisala v objavi.

Že v pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled je dejala, da vabi komentatorje na jadrnico. Sedaj, ko ji je uspelo pridobiti dovoljenje, pa na svojo obljubo ni pozabila.

Vse tri je pozvala v Instagram zgodbi.

»No, Špela, Miha in Tanja, jaz imam izpit narejen za skiperja, tako da … je čas, da se odpravimo malo,« je vse tri nagovorila v Instagram zgodbi. Se bodo odzvali?

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals