Domov Zabava The Biggest Loser: Valter osupnil z izgledom

The Biggest Loser: Valter osupnil z izgledom

To je moč volje in duha. Valter dokazuje, da zanj ni predaje in umika!

Valter Jalšovec je nekdanji tekmovalec 3. sezone šova The Biggest Loser Slovenija, ki se je od priložnosti za novo življenje poslovil nekoliko nečastno, saj je bil diskvalificiran zaradi neupoštevanja pravil. »Žal mi je. Zdaj se mi je končno odvalil kamen od srca. Hujšanje bom nadaljeval tudi doma in to še toliko lažje, ker bom obkrožen s svojimi najdražjimi,« je dejal ob odhodu in danes lahko z gotovostjo trdimo, da je obljubo več kot držal. Od Valterjeve diskvalifikacije sta namreč minili dve leti, 48- letnik pa je tako fit in postaven, da boste nemara dvakrat pogledali, če vidite prav.

Valter je ob 2. obletnici slovesa od šova obiskal svojo osebno trenerko Natašo Gorenc, ki jo še danes zelo ceni in spoštuje. Nataša navdušenja nad nekdanjim varovancem kakopak ni skrivala, še več, Valterju je namenila javno pohvalo, tekom katere je ubesedila, kako ponosna je na tiste, ki vztrajajo tudi potem, ko dosežejo zastavljene cilje.

»Valter je pravi dokaz, kako nadaljevati z gibanjem in držati težo, ko medijski žarometi ugasnejo! Zaradi sebe, svojega zdravja in počutja! To so pravi motivi, ki nas vodijo v globoke spremembe življenjskega stila, miselnosti in rezultate, ki držijo na dolgi rok! Evo, Valterja, športnika, ki zjutraj vstaja ob petih, redno hodi na Sveto Ano, kolesari, dela vaje za moč, sklece, burpeeje .. Obožuje zdrave jedi in poje na tone zelenjave! Maš to Valter, gremo dalje!« ga je spodbudila simpatična trenerka, ki svoje spletne prijatelje pogosto razveseli z modrim razmišljanjem o svetu, ljudeh in medsebojnih odnosih, ki nas prepletajo.

Foto: Planet TV