Connect with us

Zabava

Poroka na prvi pogled: Takšna dejstva o Aleksandru sedaj razkriva Katja!

Published

on

Iskreno je spregovorila in razkrila vse. Takšna je njena resnica o zvezi z Aleksandrom.

Sedaj je vsem gledalcem že znano, da sta Katja in Aleksandar šov Poroka na prvi pogled zapustila za vedno in da se ne bosta več vrnila. Katja namreč ni videla smisla v nadaljevanju njune skupne poti, spakirala je, napisala pismo in odšla. Je pa naredila napako, v pismu ni pravilno zapisala imena Aleksandra, kar je kasneje tudi komentira in dejal, da si oseba, ki ne zapiše pravilno njegovega imena, ne zasluži biti njegova žena.

Kaj o tem danes meni Katja?

»Res je, v pismu nisem pravilno zapisala Aleksandrovega imena in žal mi je za to napako. Ni bila namerna in tudi mene bi zmotilo, če bi nekdo napačno napisal moje ime. Sicer pa me njegov odziv ni presenetil, to napako je izpostavil kot srž težave, češ da ga še nisem dobro in zares spoznala, niti se za to potrudila. Lahko bi rekel karkoli, ampak sama vem, da sem v tem odnosu izkusila dovolj, da sem vedela, kaj je moj naslednji korak,« nam je iskreno povedala in dodala še, da ima dar, da človeka hitro prebere in da tudi pri Aleksandru ni bilo nič drugače.

»Na srečo imam prebujene tudi zdrave mehanizme za to, kaj v svojem življenju toleriram in ko nekdo pri meni prekorači meje dopustnega, ni poti nazaj. nam je še razkrila.

Ni mi žal za mojo reakcijo, še vedno stojim za svojo odločitvijo in mislim, da sem ravnala prav. (foto: osebni arhiv)

Pa ji je bilo kasneje žal? Bi danes naredila kaj drugače?

»Ni mi žal za mojo reakcijo, še vedno stojim za svojo odločitvijo in mislim, da sem ravnala prav. Rada bi sicer šla čez celoten proces, ker se mi je zdel eksperiment zanimiv, ampak ne za takšno ceno. Zdi se mi pomembno, da sem hitro odreagirala, ko sem videla, da ta odnos ne pelje nikamor. Ljudje smo po naravi takšni, da radi podaljšujemo agonijo in se izjemno težko izvijemo iz toksičnih relacij, ampak sama mislim, da je vsaka minuta življenja tako dragocena, da je ne smemo zapraviti za preigravanje z napačnim človekom. Rada bi poudarila, da se zavedam, da je odnos delo in “garanje” in da ni vedno vse rožnato, a kot sem že povedala, vse ima svoje meje. Sama sem sicer takšna, da se za tisto, kar prepoznam kot vredno, borim kot levinja. A če vidim, da ne gre, hitro dvignem roke in če je treba iz odnosa tudi odidem,« nam je še pojasnila, dodala še: »Tako da mi ni žal za razplet eksperimenta in temu konkretnemu odnosu ne bi dala še ene možnosti. Sem se pa veliko naučila in sem zaradi te izkušnje še močnejša in bogatejša.«

Katji želimo vse najboljše na njeni življenjski poti, verjamemo pa tudi, da bomo o njej še slišali …

Pri Katji in Aleksandru ni šlo vse po načrtih … (posnetek zaslona)

Foto: Planet TV, osebni arhiv

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals