Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Takšna dejstva o Aleksandru sedaj razkriva Katja!

Poroka na prvi pogled: Takšna dejstva o Aleksandru sedaj razkriva Katja!

Iskreno je spregovorila in razkrila vse. Takšna je njena resnica o zvezi z Aleksandrom.

Sedaj je vsem gledalcem že znano, da sta Katja in Aleksandar šov Poroka na prvi pogled zapustila za vedno in da se ne bosta več vrnila. Katja namreč ni videla smisla v nadaljevanju njune skupne poti, spakirala je, napisala pismo in odšla. Je pa naredila napako, v pismu ni pravilno zapisala imena Aleksandra, kar je kasneje tudi komentira in dejal, da si oseba, ki ne zapiše pravilno njegovega imena, ne zasluži biti njegova žena.

Kaj o tem danes meni Katja?

»Res je, v pismu nisem pravilno zapisala Aleksandrovega imena in žal mi je za to napako. Ni bila namerna in tudi mene bi zmotilo, če bi nekdo napačno napisal moje ime. Sicer pa me njegov odziv ni presenetil, to napako je izpostavil kot srž težave, češ da ga še nisem dobro in zares spoznala, niti se za to potrudila. Lahko bi rekel karkoli, ampak sama vem, da sem v tem odnosu izkusila dovolj, da sem vedela, kaj je moj naslednji korak,« nam je iskreno povedala in dodala še, da ima dar, da človeka hitro prebere in da tudi pri Aleksandru ni bilo nič drugače.

»Na srečo imam prebujene tudi zdrave mehanizme za to, kaj v svojem življenju toleriram in ko nekdo pri meni prekorači meje dopustnega, ni poti nazaj. nam je še razkrila.

Ni mi žal za mojo reakcijo, še vedno stojim za svojo odločitvijo in mislim, da sem ravnala prav. (foto: osebni arhiv)

Pa ji je bilo kasneje žal? Bi danes naredila kaj drugače?

»Ni mi žal za mojo reakcijo, še vedno stojim za svojo odločitvijo in mislim, da sem ravnala prav. Rada bi sicer šla čez celoten proces, ker se mi je zdel eksperiment zanimiv, ampak ne za takšno ceno. Zdi se mi pomembno, da sem hitro odreagirala, ko sem videla, da ta odnos ne pelje nikamor. Ljudje smo po naravi takšni, da radi podaljšujemo agonijo in se izjemno težko izvijemo iz toksičnih relacij, ampak sama mislim, da je vsaka minuta življenja tako dragocena, da je ne smemo zapraviti za preigravanje z napačnim človekom. Rada bi poudarila, da se zavedam, da je odnos delo in “garanje” in da ni vedno vse rožnato, a kot sem že povedala, vse ima svoje meje. Sama sem sicer takšna, da se za tisto, kar prepoznam kot vredno, borim kot levinja. A če vidim, da ne gre, hitro dvignem roke in če je treba iz odnosa tudi odidem,« nam je še pojasnila, dodala še: »Tako da mi ni žal za razplet eksperimenta in temu konkretnemu odnosu ne bi dala še ene možnosti. Sem se pa veliko naučila in sem zaradi te izkušnje še močnejša in bogatejša.«

Katji želimo vse najboljše na njeni življenjski poti, verjamemo pa tudi, da bomo o njej še slišali …

Pri Katji in Aleksandru ni šlo vse po načrtih … (posnetek zaslona)

Foto: Planet TV, osebni arhiv