Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Takšna dejstva o Aleksandru sedaj razkriva Katja!

Objavljeno

V redu

Iskreno je spregovorila in razkrila vse. Takšna je njena resnica o zvezi z Aleksandrom.

Sedaj je vsem gledalcem že znano, da sta Katja in Aleksandar šov Poroka na prvi pogled zapustila za vedno in da se ne bosta več vrnila. Katja namreč ni videla smisla v nadaljevanju njune skupne poti, spakirala je, napisala pismo in odšla. Je pa naredila napako, v pismu ni pravilno zapisala imena Aleksandra, kar je kasneje tudi komentira in dejal, da si oseba, ki ne zapiše pravilno njegovega imena, ne zasluži biti njegova žena.

Kaj o tem danes meni Katja?

»Res je, v pismu nisem pravilno zapisala Aleksandrovega imena in žal mi je za to napako. Ni bila namerna in tudi mene bi zmotilo, če bi nekdo napačno napisal moje ime. Sicer pa me njegov odziv ni presenetil, to napako je izpostavil kot srž težave, češ da ga še nisem dobro in zares spoznala, niti se za to potrudila. Lahko bi rekel karkoli, ampak sama vem, da sem v tem odnosu izkusila dovolj, da sem vedela, kaj je moj naslednji korak,« nam je iskreno povedala in dodala še, da ima dar, da človeka hitro prebere in da tudi pri Aleksandru ni bilo nič drugače.

»Na srečo imam prebujene tudi zdrave mehanizme za to, kaj v svojem življenju toleriram in ko nekdo pri meni prekorači meje dopustnega, ni poti nazaj. nam je še razkrila.

Ni mi žal za mojo reakcijo, še vedno stojim za svojo odločitvijo in mislim, da sem ravnala prav. (foto: osebni arhiv)

Pa ji je bilo kasneje žal? Bi danes naredila kaj drugače?

»Ni mi žal za mojo reakcijo, še vedno stojim za svojo odločitvijo in mislim, da sem ravnala prav. Rada bi sicer šla čez celoten proces, ker se mi je zdel eksperiment zanimiv, ampak ne za takšno ceno. Zdi se mi pomembno, da sem hitro odreagirala, ko sem videla, da ta odnos ne pelje nikamor. Ljudje smo po naravi takšni, da radi podaljšujemo agonijo in se izjemno težko izvijemo iz toksičnih relacij, ampak sama mislim, da je vsaka minuta življenja tako dragocena, da je ne smemo zapraviti za preigravanje z napačnim človekom. Rada bi poudarila, da se zavedam, da je odnos delo in “garanje” in da ni vedno vse rožnato, a kot sem že povedala, vse ima svoje meje. Sama sem sicer takšna, da se za tisto, kar prepoznam kot vredno, borim kot levinja. A če vidim, da ne gre, hitro dvignem roke in če je treba iz odnosa tudi odidem,« nam je še pojasnila, dodala še: »Tako da mi ni žal za razplet eksperimenta in temu konkretnemu odnosu ne bi dala še ene možnosti. Sem se pa veliko naučila in sem zaradi te izkušnje še močnejša in bogatejša.«

Katji želimo vse najboljše na njeni življenjski poti, verjamemo pa tudi, da bomo o njej še slišali …

Pri Katji in Aleksandru ni šlo vse po načrtih … (posnetek zaslona)

Foto: Planet TV, osebni arhiv

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals