Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 31.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 31/05/2020

“V tekočem letu 2020, ki je pod vplivom štirice, je nujno potrebna lista prednostnih nalog. Ne vemo in morda celo ne želimo vedeti, kaj se bo zgodilo, če letos ničesar ne spremenimo.” 

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan! 

Dogajanje v tekočem letu 2020 je pod vplivom štirice, ki simbolizira materialni svet: politične, družbene sisteme, obstoječe načine delovanja, zdravje, fizično telo, naše korenine, podzavest in preteklost. Energije leta vzpodbujajo delo, organizacijo, red, strukturo, pravila, gradnjo temeljev, premike, vztrajnost, doslednost, prizemljitev, fokus. To leto je leto odrekanj in trdega dela in tudi uspehi so tako povezani s tem. Kar bomo letos naredili in preobrazili, bo odločilno vplivalo na naše lastno življenje, posledično na celotno družbo in planet, v letih, ki prihajajo.

Danes bo na nas delovala regenerativna sila. Dan je ugoden za obnavljanje, prenovo, ponovno uporabo in za poglobljeno delo, ki zahteva natančnost. In sicer na vseh že omenjenih področjih leta pod vplivom štirice. Za urejanje in prenovo materialne osnove,  za človeka vredno življenje, bo treba krepko prijeti za delo, se čemu odreči ali se omejiti. Pri odpravljanju škodljivih navad bomo spreminjali sebe, posledično okolje, planet.

Pred nami je torej deloven dan. Dobro naredimo, če vstanemo bolj zgodaj in dan zajamemo s polno žlico. Dobre inspiracije lahko ujamemo ob skodelici kave in ob  globokih vdihih v sončni vzhod. Nato zavihajmo rokave. Aktivirajmo se za spremembe in prenove pri delu, preobrate v načinu poslovanja in poslovnega razmišljanja. Enako velja za zasebno življenje, urejanje doma, družinskih odnosov in nepremičnin. Dan je ugoden tudi za zdravljenje in regeneracijo telesa ter za operativne posege.

Sanjarjenje o lepši prihodnosti, ne da bi zavihali rokave, nas bo zapeljalo v slepo ulico, kjer nam prav tako ne bo z rožicami postlano. 

Iskanje rešitev v tujini bo smiselno, če jih bomo domiselno prenesli in implementirali v domače okolje. 

Danes vam želim, da uspete preobraziti tisto, kar že tako zelo dolgo kliče k vaši pozornosti.  

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com