Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tajči, ki je pred 30 leti pela “Hajde da ludujemo”, je še vedno videti fantastično

Objavljeno

V redu

Pevka Tajči, ena največjih glasbenih zvezd, ki je pred 30 -imi leti obnorela in osvojila nekdanjo Jugoslavijo, je še vedno videti zelo dobro.

Se spomnite, kako čudovita je bila, ko je pela „Hajde da ludujemo ove noći“, no koreografijo so takrat znale vse deklice, punce in ženske. Verjetno je tudi nastop kot tal pripomogel k izjemni popularnosti omenjene pesmi in tudi luštne, mlade pevke. Zelo dolgo nazaj je že to, a pevka, ki je svojo glasbeno kariero kmalu obesila na klin, še vedno zelo dobro izgleda.

Uspešnici „Hajde da ludujemo ove noći“ in „Moj mali je opasan“se še vedno pogosta vrtita na zabavah. Tatjana Cameroon, prej Matejaš, predvsem znana kot Tajči je bila zvezda, velika zvezda, ki so jo posnemala številna dekleta, ki so odraščala z njeno glasbo. Njen slog je spominjal na Marilyn Monroe, vedno je nastopala s koreografijo in je bila takrat prav zaradi tega, pred časom. Jugoslavijo je na Evroviziji zastopala leta 1990 s svojo največjo uspešnico „Hajde da ludujemo ove noći“.

Po vojni se je pevka umaknila z glasbene scene in odšla v Ameriko. Tam je spoznala ljubezen svojega življenjskega pianista in skladatelja Matthewa Cameroona, v zakonu so se jima rodili trije otroci. Mož je pred leti umrl za rakom. Ona živi s tremi sinovi v Ameriki. Še vedno je videti odlično, naravno čeprav je že stopila v šesto desetletje življenja.

Foto: Instagram

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals