Connect with us

Zanimivosti

Manca Špik po boleči ločitvi končno spregovorila o novi ljubezni

Objavljeno

on

Priljubljena slovenska pevka Manca Špik je iskreno razkrila vse o novi ljubezni in kaj si v življenju želi …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, Manca Špik, je za portal njena.si spregovorila o svojem ljubezenskem življenju.

Na vprašanje, ali ima novega partnerja, je odgovorila: »Po nekaj let trajajoči, precej boleči ločitvi od mojega nekdanjega partnerja mislim, da sem končno spet pripravljena na novo ljubezen. Ne morem reči, da si je ne želim, je pa dejstvo, da je ne iščem, saj verjamem v to, da je vse namenjeno ob pravem času. Poleg tega se mi nikamor ne mudi, imam otroka, torej imam ves čas na svetu.«

Iskreno je spregovorila tudi o tem, kako na ljubezen gleda danes.

»Vedno sem se imela za osebo, ki je z obema nogama trdno na tleh. Ne rečem, da kot najstnica nisem sanjarila o princu na belem konju. A realnost vsakdanjika mi je hitro pokazala, da je treba za lastno srečo, zadovoljstvo, poskrbeti kar sam. Tako da nikakor ne fantaziram o kakšnem »odrešitelju«, saj sem močna, samostojna ženska s kariero, lastnim podjetjem in urejenim življenjem. Če že, si predstavljam, da bo moj bodoči partner moral imeti podobne vrednote kot jaz ter seveda ujemajoč oziroma meni komplementaren karakter je še pojasnila za omenjeni portal.

Foto: facebook

Zanimivosti

Se spomnite Marte Zore? Poglejte, kako je videti danes in kaj počne

Objavljeno

on

Avtor:

Zagotovo se še spomnite pevke Marte Zore. Poglejte, kako je videti danes …

Pevka Marta Zore je s svojimi hiti leta 1998 razveseljevala številne. Najbolj uspešne so bile njene skladbe: Še si tu, Pojdi z njo, Le s teboj.

A pevka se je kmalu umaknila z glasbenih odrov in mnogi so se spraševali, kaj se dogaja z njo.

Sedaj pa je z njeno fotografijo presenetil znani slovenski igralec Gojmir Lešnjak Gojc. Skupno fotografijo je objavil na družbenem omrežju, poleg pa pripisal: »Marta Zore: ZVONČEK predstava za najmlajše.«

Bi prepoznali Zoretovo?

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Tako postaven je danes sin Simone Weiss. Tudi vas bo ganil ta zapis o njem

Objavljeno

on

Avtor:

Takšen lep zapis mu je namenil njegov oče, Goran Šarac. Ganilo bo tudi vas …

Sin Simone Weiss in Gorana Šarca je dopolnil 31 let. Tako postaven mladenič je.

Sin pokojne pevke Simone Weiss, ki so jo mnogi imenovali tudi kraljica ljudskih src, in glasbenega producenta Gorana Šarca, Simon Šarac, je dopolnil 31 let.

Čestitko za njegov rojstni dan je ponosni oče Goran objavil tudi na družbeno omrežje.

“Drago moje dete, danes bo na tvoji torti zagorela 31 sveča. Čas gre tako hitro, da težko dojamem, da si iz malega fanta zrasel v pravega moža in očeta. Naj bo tvoje srce še vedno iskreno in dobro. Uživaj svojo življenjsko srečo z malim Erikom in Anito 31 in da še velikokrat slavimo tvoj rojstni dan.

Srečno moj zlati Simon Šarac,« je zapisal poleg fotografije, na kateri je njegov sin Simon.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana slovenska TV-voditeljica doživela hudo nesrečo

Objavljeno

on

Avtor:

Znana slovenska televizijska voditeljica se je tik preden bi morala voditi oddajo, poškodovala.

Preko družbenega omrežja so pri POP TV sporočili, da oddaje Vizita ne bo, saj se je voditeljica Urška Šestan poškodovala.

“Dragi gledalke in gledalci oddaje 24UR

Žal danes v oddaji ob 19h ne boste videli rubrike Vizita, ker se je naši Urški Šestan pripetila nesreča. Na fotografiji je njena roka že v gipsu, na urgenci je namreč pristala zaradi padca na ledu.

Urška vam z gipsom na zapestju sporoča, da se vrne takoj, ko se kosti zacelijo. Medtem pa vam polaga na srce, da bodite v zimi, mrazu, ledu in snegu previdni, da se vam ne bo zgodilo isto, kot njej.

Urška! Želimo ti čim prejšnje okrevanje Drži se,« so zapisali na družbene omrežju poleg fotografije, na kateri je razvidno, da je Šestanova dobila mavec.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: POP TV

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals