Domov Zabava Zaradi teh besed je Damjan Murko razjezil mnoge

Zaradi teh besed je Damjan Murko razjezil mnoge

Nekaterim ni pri srcu, drugim je vseeno, spet tretji se mu smejijo, četrti pa prikimavajo. Da, to je naš štajerski slavček Damjan Murko, ki zna v nekaj stavkih razjeziti mnoge. In točno to je storil, ko je na družbenem omrežju Instagram in Facebook objavil fotografijo, na kateri je videti, da brezskrbno uživa v samoti. Pravi luksuz! A ni jezil s fotografijo, temveč z besedami, ki jih je pripisal poleg: “Življenje je lepo, zato ne pozabi živeti! Večina povprečnežev samo ostaja. Predvsem tistih, ki imajo veliko povedati o drugih, potem se pa gnetejo v prepolnih kempih in na javnih sanitarijih. Jaz, ko sem pa s svojim delom in vztrajnostno nekaj dosegel, pa uživam življenje z veliko žlico.”

Nekaterim je vzelo sapo, spet drugi so mu pritrjevali, nekdo pa je v komentar pod njegovo objavo zapisal: “Toooooooooo naj se zna da Murko nekaj VELJA, ahahahahahahaha !!”

Drugi njegov sledilec pa je dodal še: “Točno tako…ti dam čisto prav. Zato samo uživaj in ne pusti se motiti tistim, ki ti zavidajo. Prijeten dopust vam želim”

Kaj pa o Damjanovih besedah menite vi?

Foto: Facebook