Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 31. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 31/08/2020

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kam usmeriti energijo na zadnji avgustovski, počitniški dan, da boste imeli kar največ od njega!

»Poslušajte svoj navdih in dobro premislite, kaj želite, preden se odzovete nanj.«

Enaintridesetega smo danes. Kaže se odgovorno in vztrajno delo na lastnih kreativnih idejah in visokih ambicijah. Pri tem bo zelo koristil telefonski imenik s kontakti poslovnih znancev, ki lahko pomagajo uresničiti zamisli. Če ima kdo namen izdati knjigo, je danes dan, da pokliče lektorja, prevajalca, grafičnega oblikovalca, tiskarja in se dogovori za sodelovanje. Če kdo želi zagnati slikarsko šolo, je danes dan, da vzpostavi stike z vsemi akterji, ki bi jo pomagali omogočiti. In tako naprej. Tudi, če bo na začetku kazalo slabo, danes ne odnehati! Ključ je v postopnosti in v sodelovanju z drugimi.

Danes bodo na preizkušnji čustva, ki so pogonski motor vsaki ustvarjalni dejavnosti in tudi prepričanja, od katerih je odvisna realizacija novih zamisli.

Dan je ugoden tudi za zdravljenje in regeneracijo telesa ter za operativne posege. Intuitivne slutnje bodo pripomogle k prepoznavanju in premagovanju določenih težav. Obremenjenost lahko sprostite s pobegom v naravo. Sonce, zelenje in voda so zdravilni trojček.

Če se bodo prikradli občutki osamljenosti, se zavestno odločite za komunikacijo, druženje in sodelovanje. Materialne težave se bodo rešile le na ta način.

Sanjarjenje o lepši prihodnosti, ne da bi zavihali rokave, pelje le v slepo ulico.  

Uspešen dan vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com