Domov Zabava Kmetija se še pričela ni, pa se že prepirajo

Kmetija se še pričela ni, pa se že prepirajo

Na male zaslone prihaja šov Kmetija v ponedeljek, družbena omrežja pa je že preplavil posnetek hudega prepira.

Končno je znan datum premiere najbolj priljubljenega resničnostnega šova – Kmetije. Premiera bo ekskluzivno v nedeljo, 5. septembra, na VOYO, medtem ko si bodo televizijski gledalci prvo epizodo lahko ogledali v ponedeljek, 6. septembra, ob 21. uri na POP TV. Kmečki zapleti bodo na sporedu petkrat na teden, od ponedeljka do petka ob 21. uri, vsaka epizoda pa bo še dan prej na VOYO.

Letošnja Kmetija nam obljublja pestro in skrivnostno dogajanje, saj še vedno ni povsem jasno, kakšna je naloga dvojčkov Klobasa, ki sta slavila preteklo sezono. V promocijskem videu, KLIK, Nataliji povesta, da »nima pojma, kaj jo čaka«.

In kaj se dogaja na Kmetiji? Če je bilo na začetku videti, da je vstop v paru prednost, se bo že v prvih dneh izkazalo, da je zaradi ljubosumja to lahko veliko breme. Tekmovalci bodo že v prvih dneh pokazali, da imajo pripravljeno vsak svojo taktiko, da bi na koncu kmečke avanture posegli po zmagi in 50.000 evrih. V ospredje bo stopila mlada Lina, ki želi ženske organizirati v prvi klan. Njena prva želja, ki je prav nič ne skriva, je izločitev Dominika. A Lina ne ve, da si z eno od punc deli skrivnost. Že prvi teden na Kmetiji se bo končal z zapletom, saj bo voditeljica Natalija ugotovila, da je kajža pred areno samevala. Kaj to pomeni, izvemo v petek ob 21. uri.

Že nekaj dni po nastanitvi tekmovalcev pa se je razjezil tudi Franc, ki ga moti, da ne delajo. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: POP TV