Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija se še pričela ni, pa se že prepirajo

Objavljeno

V redu

Na male zaslone prihaja šov Kmetija v ponedeljek, družbena omrežja pa je že preplavil posnetek hudega prepira.

Končno je znan datum premiere najbolj priljubljenega resničnostnega šova – Kmetije. Premiera bo ekskluzivno v nedeljo, 5. septembra, na VOYO, medtem ko si bodo televizijski gledalci prvo epizodo lahko ogledali v ponedeljek, 6. septembra, ob 21. uri na POP TV. Kmečki zapleti bodo na sporedu petkrat na teden, od ponedeljka do petka ob 21. uri, vsaka epizoda pa bo še dan prej na VOYO.

Letošnja Kmetija nam obljublja pestro in skrivnostno dogajanje, saj še vedno ni povsem jasno, kakšna je naloga dvojčkov Klobasa, ki sta slavila preteklo sezono. V promocijskem videu, KLIK, Nataliji povesta, da »nima pojma, kaj jo čaka«.

In kaj se dogaja na Kmetiji? Če je bilo na začetku videti, da je vstop v paru prednost, se bo že v prvih dneh izkazalo, da je zaradi ljubosumja to lahko veliko breme. Tekmovalci bodo že v prvih dneh pokazali, da imajo pripravljeno vsak svojo taktiko, da bi na koncu kmečke avanture posegli po zmagi in 50.000 evrih. V ospredje bo stopila mlada Lina, ki želi ženske organizirati v prvi klan. Njena prva želja, ki je prav nič ne skriva, je izločitev Dominika. A Lina ne ve, da si z eno od punc deli skrivnost. Že prvi teden na Kmetiji se bo končal z zapletom, saj bo voditeljica Natalija ugotovila, da je kajža pred areno samevala. Kaj to pomeni, izvemo v petek ob 21. uri.

Že nekaj dni po nastanitvi tekmovalcev pa se je razjezil tudi Franc, ki ga moti, da ne delajo. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: POP TV

Zabava

Se POP TV šali na račun svojega novega Sanjskega moškega? Kaj pa to pomeni?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Njihov zapis vam bo zelo presenetil.

Če ste opazili tudi vi, ste najbrž dvakrat prebrali. Na družbenem omrežju se je namreč pojavila zapeljiva fotografija novega Sanjskega Blaža Kričeja Režek, poleg pa zapis: »Ja, tudi brije se že. Ker ste ravno spraševali.”

Seveda se ustvarjalci šova ne norčujejo iz svojega Sanjskega moškega, so pa s tem zapisom mogoče dali vedeti, da tudi do njih pridejo negativni komentarji. Nekateri so se namreč obregnili ob njegovo starost oziroma rosno mladost – 23 jih ima in zapisali, da bo nova sezona bolj podobna otroškemu vrtcu.

No, nekateri pa menijo, da bo ravno zato še bolj zanimivo, POP TV pa obljublja tudi, da med dekleti ne bo že videnih obrazov.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Lea Bertoncelj po šovu uživa takšno srečo! Zelo boste presenečeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vse postavilo na svoje mesto.

V finalni oddaji Ljubezen po domače smo izvedeli, da sta Lea in Jure Novak ostala dobra prijatelja. Se je pa Lei takoj po snemanju šova nasmehnila sreča, spoznala je čudovitega fanta, s katerim je srečna še danes.

Kaj pa sicer počne danes Lea?

»Delam v pisarni ter delam tudi kot osebna asistentka. Jeseni bom naredila strokovni izpit za zastopnika, imam tudi par projektov, ki sedaj delam na njih a zaenkrat o tem še ne bi spregovorila.«

In kaj pravi o svoji sreči, o svojem življenju?

»Moje življenje je tako, kot si ga naredim jaz, torej najboljše kar lahko. Ni vse vedno v rožicah ampak iz tega se vedno kaj naučimo.  Je pa res, da se mi je, ko sem spoznala svojega fanta življenje spremenilo. Pomagala sva drug drugemu pri uresničevanju želja ter drug drugega učiva za življenje. Tako da sem mu hvaležna, da sem se lahko marsikaj naučila.«

Lea uživa življenje. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poroka na prvi pogled: Uganka – kaj se je dogajalo med akterji po večerjah, ko ni bilo kamer?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste kaj šokirani?

V šovu Poroka na prvi pogled so imeli pari enkrat tedensko skupno večerjo. Tam se je, po besedah Nine, sklepalo prijateljstvo in gradili so se odnosi. Kaj pa se je dogajalo, ko kamer ni več bilo?

»Vsi pari smo se srečevali in družili samo na večerjah in ceremonijah, tako da smo imeli bolj malo časa za spoznavanje in druženje,« nam je razkrila Nina in dodala še, da je bil namen večerij druženje, tedenska refleksija, izmenjava izkušenj, pa tudi svetovanje, predvsem pa druženje.

»Seveda smo na večerjah spili tudi kakšen kozarček vina, kot se spodobi ob dobri hrani. Na zadnji večerji pa so nas vse preplavila čustva. Začeli smo dojemati, da se eksperiment približuje koncu in da bomo zelo hitro v realnem svetu, kjer nas bo čakalo ogromno neznank in na novo nastalih situacij,« je še pojasnila.

Ko je bilo konec večerje, so ugasnile tudi kamere. Kaj se je dogajalo?

Kajs se je dogajalo, ko so kamere ugasnile?

»Po večerji so kamere ugasnile, kaj se je pa potem dogajalo, pa vemo le mi,« ostaja Nina skrivnostna.

Razkrila je le to, da so prav na teh večerjah posamezni akterji med seboj spletli tesnejša prijateljstva, ki pa so se spremenila v prava šele, ko je bilo že vsega konec. »Z vsemi smo ostali v korektnih in lepih odnosih, a sama sem se z Danico in Monjo, s katerima se slišim praktično vsak dan, najbolj spoprijateljila.«

foto: planet tv

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals