Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Princ William in Kate Middleton sta pred veliko odločitvijo

Objavljeno

V redu

Kate Middleton in princ William naj bi se s svojo družino preselila, da bi bila bližje kraljici Elizabeti II..

A tako naj bi se tudi bolje pripravila na velike odgovornosti, ki ju nekega dne čakajo. Par razmišlja o velikem koraku za svojo petčlansko družino in menda že iščeta posest. Kate in William z otroki trenutno živita na poti med palačo Kensington v Londonu in Anmer Hall v Norfolku. Trenutno obiskujejo in si ogledujejo nepremičnine, vključno z utrdbo Belvedere, ki se nahaja na južnemu koncu velikega parka Windsor.

Anmer Hall je imel smisel, medtem, ko je bil William pilot helikopterja, a resnici tega ne počne več. Lokacija je predaleč za vikende, zato je Windsor popoln kompromis. Zdaj iščejo novo priložnost na tem območju “je povedal vir blizu kraljevi družini. Po poročanju naj bi se tudi kraljica Elizabeta ll. popolnoma preselila v Windsor, kjer je večji del karantene preživela s svojim pokojnim možem Phillipom in kjer je bližje sinovoma Edwardu in Andrewu.

Družinsko nepremičnino, ki sta ga uporabljata princ Harry in Meghan Markle, trenutno uporablja princesa Eugenie s svojo družino. Ni minilo namreč veliko od prenove hiše Frogmore Cottage na posestvu Windsor in odločitvijo Harryja in Meghan, da vse zapustita. Na srečo porabljen denar ni bil zapravljen kar tako, ker je to trenutni dom prinčeve ljubljene sestrične.

Se obeta selitev?

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals