Domov Zanimivosti Princ William in Kate Middleton sta pred veliko odločitvijo

Princ William in Kate Middleton sta pred veliko odločitvijo

Kate Middleton in princ William naj bi se s svojo družino preselila, da bi bila bližje kraljici Elizabeti II..

A tako naj bi se tudi bolje pripravila na velike odgovornosti, ki ju nekega dne čakajo. Par razmišlja o velikem koraku za svojo petčlansko družino in menda že iščeta posest. Kate in William z otroki trenutno živita na poti med palačo Kensington v Londonu in Anmer Hall v Norfolku. Trenutno obiskujejo in si ogledujejo nepremičnine, vključno z utrdbo Belvedere, ki se nahaja na južnemu koncu velikega parka Windsor.

Anmer Hall je imel smisel, medtem, ko je bil William pilot helikopterja, a resnici tega ne počne več. Lokacija je predaleč za vikende, zato je Windsor popoln kompromis. Zdaj iščejo novo priložnost na tem območju “je povedal vir blizu kraljevi družini. Po poročanju naj bi se tudi kraljica Elizabeta ll. popolnoma preselila v Windsor, kjer je večji del karantene preživela s svojim pokojnim možem Phillipom in kjer je bližje sinovoma Edwardu in Andrewu.

Družinsko nepremičnino, ki sta ga uporabljata princ Harry in Meghan Markle, trenutno uporablja princesa Eugenie s svojo družino. Ni minilo namreč veliko od prenove hiše Frogmore Cottage na posestvu Windsor in odločitvijo Harryja in Meghan, da vse zapustita. Na srečo porabljen denar ni bil zapravljen kar tako, ker je to trenutni dom prinčeve ljubljene sestrične.

Se obeta selitev?

Foto: SHUTTERSTOCK