Connect with us

Zanimivosti

Princ William in Kate Middleton sta pred veliko odločitvijo

Objavljeno

on

Kate Middleton in princ William naj bi se s svojo družino preselila, da bi bila bližje kraljici Elizabeti II..

A tako naj bi se tudi bolje pripravila na velike odgovornosti, ki ju nekega dne čakajo. Par razmišlja o velikem koraku za svojo petčlansko družino in menda že iščeta posest. Kate in William z otroki trenutno živita na poti med palačo Kensington v Londonu in Anmer Hall v Norfolku. Trenutno obiskujejo in si ogledujejo nepremičnine, vključno z utrdbo Belvedere, ki se nahaja na južnemu koncu velikega parka Windsor.

Anmer Hall je imel smisel, medtem, ko je bil William pilot helikopterja, a resnici tega ne počne več. Lokacija je predaleč za vikende, zato je Windsor popoln kompromis. Zdaj iščejo novo priložnost na tem območju “je povedal vir blizu kraljevi družini. Po poročanju naj bi se tudi kraljica Elizabeta ll. popolnoma preselila v Windsor, kjer je večji del karantene preživela s svojim pokojnim možem Phillipom in kjer je bližje sinovoma Edwardu in Andrewu.

Družinsko nepremičnino, ki sta ga uporabljata princ Harry in Meghan Markle, trenutno uporablja princesa Eugenie s svojo družino. Ni minilo namreč veliko od prenove hiše Frogmore Cottage na posestvu Windsor in odločitvijo Harryja in Meghan, da vse zapustita. Na srečo porabljen denar ni bil zapravljen kar tako, ker je to trenutni dom prinčeve ljubljene sestrične.

Se obeta selitev?

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals