Kontaktirajte nas

Zanimivosti

V Dubrovniku uživata glasbeni legendi Bob Geldof in Roger Taylor, bobnar skupine Queen

Objavljeno

V redu

Bob Geldof, legendarni glasbenik je bil leta 2016 v Dubrovniku, zadaj pa je s svojim prihodom znova presenetil. ‘Shaggy Irishman’ je ostal zvest svojemu značilnemu videzu in z nekaj leti več na hrbtu si je v družbi svoje žene in Rogerja Taylorja, bobnarja skupone Queen znova ogledal staro mestno jedro.

Dubrovnik še vedno ne počiva. Po košarkarski legendi Michaelu Jordanu in hollywoodski igralki Demi Moore je starodavno mesto za vikend gostilo tudi legendarnega britanskega glasbenika Sir Boba Geldofa, ki je prišel s svojo ženo, francosko igralko Jeanne Marine in bobnarjem skupine Queen Rogerjem Taylorjem. Vodja skupine The Boomtown Rats in velikega projekta Live Aid, ene najpomembnejših osebnosti v zgodovini popularne glasbe in ključne figure na punk sceni, je v sproščeni modri srajci in s klobukom na glavi obiskal staro mestno jedro.

K sosedom so pripluli z jahto, koliko časa bodo ostali v Dalmaciji, pa ni znano. To ni prvič, da je eno najpomembnejših glasbenih imen s svojim prihodom presenetilo hrvaške oboževalce. Zdi se, da je hrvaška obala ena njegovih najljubših destinacij, saj je tudi leta 2016 obiskal Dubrovnik, lani pa so ga videli v Splitu. Poleg njegovega glasbenega prispevka je ime Boba Geldofa povezano s humanitarnimi projekti, ki ne bodo nikoli pozabljeni.

Foto: BOZO RADIC/CROPIX

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals