Kontaktirajte nas

Zabava

Kaj imata skupnega Ines Erbus in Angelina Jolie?

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska pevka Ines Erbus se je za en dan prelevila v lik Zlohotnice, vladarice zla, ki jo poznamo iz pravljice Trnuljčica. Lik pa je dobro znan tudi po dveh filmskih uspešnicah Zlohotnica in Zlohotnica: Vladarica zla, v glavni vlogi s priznano igralko Angelino Jolie, ki je vlogo odlično odigrala.

Odlična in strašljiva je danes v vlogi Zlohotnice Ines Erbus, ki je za portal BumNovice.si povedala, da bo letošnjo noč čarovnic morala, tako kot mnogi drugi pevci, preživeti kar doma.

Zadnja leta sem v tem izjemno uživala in se našemila celo večkrat, v različne like. Lani sem imela dva nastopa v sklopu Halloween-a in vsaka lokacija si je seveda zaslužila svojo masko. Eno sem pripravljala kar tri ure. Letos pa je noč čarovnic malce drugačna.” nam je povedala pevka in zaupala še, kje je dobila idejo za današnjo masko ter kdo jo je vanjo prelevil:
“Prepustila sem se rokam izjemnega make up artista Felixa Foxa, ki me je iz Trnuljčice spremenil v strašno “Zlohotnico”, bolje poznano kot čarovnico iz Trnuljčice. Ideja je bila njegova in res me veseli, da sva jo izvedla
,” je povedala Erbusova, ki bo današnji dan začinila tudi z ogledom kakšnega strašnega ‘Halloween’ filma.

V spodnjem posnetku si poglejte preobrazbo …

View this post on Instagram

Cinderella or Maleficent? 🎃☠️ Make up & video by @felix_foxx 🙌🏼 #Halloween GET THE LEWK: ____ FACE: @ctilburymakeup magic cream @elfcosmetics primer @nyxcosmetics Can’t stop Won’t stop foundation @tartecosmetics shape tape concelear @narsissist creamy radiant concelear in Vanilla @hudabeauty loose baking powder @kkwbeauty contour palette @ofracosmetics @nikkietutorials highlighter ____ @bperfectcosmetics @staceymariemua palette ____ LASHES: @diamondeelashes in DEE ____ #anastasiabeverlyhills #nyxcosmetics #jamescharles #undiscovered_muas #amazingmakeupart #colorfulmakeup #makeupartistry #bperfectcosmetics #bperfectcarnivalpalette #artisticmakeup #morphebrushes #makeupinspo #creativemakeup #makeupofinstagram #makeupisart #diamondeelashes #spooky #spookyseason #halloween #halloweenmakeup #scarymakeup

A post shared by INES EЯBUS (@ineserbus) on

Foto: osebni arhiv

Zabava

Presenečenje: Na televizijo prihaja nov in zelo znan voditeljski par, vodila pa bosta oddajo, ki smo jo vsi čakali

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno smo dočakali, da na male zaslone prihaja ta priljubljeni šov. Vodila pa ga bosta obraza, ki ju že dobro poznamo.

Na Planet TV prihaja kviz Kolo sreče, ki je navduševal mnoge. Voditeljski par pa je za mnoge presenečenje, vodila ga bosta namreč Klemen Bučan in Nataša Naneva.

Nov voditeljski parček pa je priznal, da sta se takoj odlično ujela tako pred kot tudi za kamero.

“Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene,” o svoji sovoditeljici z najlepšim nasmehom v Sloveniji pove Klemen.

“Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje,” je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite tekmovalke Lare Deu iz Exatlona? To se z njo dogaja sedaj …

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki se je borila v prvi sezoni zelo gledanega šova Exatlon, sedaj sporoča vsem tako veselo novico …

Lara Deu, za katero so mnogi gledalci navijali v prvi sezoni šova Exatlon, je zaključila zelo pomembno življenjsko obdobje. Kot je razkrila preko družbenega omrežja Instagram, je magistrirala.

»Ta veseli dan ali Lara je magistrirala z 10 je zapisala poleg fotografije, s katero pa je pokazala tudi, da je videti več kot odlično.

Lara, ki je nekoč trenirala gimnastiko, je magistrirala iz programa Športna vzgoja.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta zelo znana Slovenka vstopa v nov resničnostni šov, ki prihaja

Objavljeno

V redu

Avtor

Zagotovo ste jo prepoznali tudi vi in ostali brez besed …

Na male televizijske zaslone se kmalu vrača šov Poroka na prvi pogled. Druga sezona slovenske različice pa poleg dveh novih strokovnjakinj, prinaša tudi zelo znan obraz resničnostnih šovov. Ena izmed nevest bo namreč kandidatka, ki smo jo vsi že gledali v dveh različnih slovenskih šovih.

Planet TV imen še ne razkriva, so pa v posnetku pokazali nekaj obrazov nevest in ženinov in razkrili nekaj imen. Iz posnetka, ki ga boste našli na portalu Planet TV je razvidno, da bosta sodelovala ženina po imenu Blaž in Žan, ter nevesti, po imenu Jasmina in Anita.

Zgodilo naj bi se šest porok, v eksperiment tako vstopa šest ženinov in šest nevest, med njimi je tudi znana Slovenka, ki jo boste prav tako videli na posnetku.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals