Kaj imata skupnega Ines Erbus in Angelina Jolie?

Priljubljena slovenska se je za en dan prelevila v Zlohotnice, vladarice zla, ki jo poznamo iz pravljice Trnuljčica. Lik pa je dobro znan tudi po dveh filmskih uspešnicah in Zlohotnica: Vladarica zla, v glavni vlogi s priznano igralko Angelino Jolie, ki je vlogo odlično odigrala.

Odlična in strašljiva je danes v vlogi Zlohotnice Ines Erbus, ki je za portal .si povedala, da bo letošnjo morala, tako kot mnogi drugi pevci, preživeti kar doma.

Zadnja leta sem v tem izjemno uživala in se našemila celo večkrat, v različne like. Lani sem imela dva nastopa v sklopu -a in vsaka lokacija si je seveda zaslužila svojo masko. Eno sem pripravljala kar tri ure. Letos pa je noč čarovnic malce drugačna.” nam je povedala pevka in zaupala še, kje je dobila idejo za današnjo masko ter kdo jo je vanjo prelevil:
“Prepustila sem se rokam izjemnega artista Felixa Foxa, ki me je iz Trnuljčice spremenil v strašno “Zlohotnico”, bolje poznano kot čarovnico iz Trnuljčice. je bila njegova in res me veseli, da sva jo izvedla
,” je povedala Erbusova, ki bo današnji dan začinila tudi z ogledom kakšnega strašnega ‘Halloween’ filma.

V spodnjem posnetku si poglejte preobrazbo …

View this post on Instagram

Cinderella or Maleficent? 🎃☠️ Make up & video by @felix_foxx 🙌🏼 #Halloween GET THE LEWK: ____ FACE: @ctilburymakeup magic cream @elfcosmetics primer @nyxcosmetics Can’t stop Won’t stop foundation @tartecosmetics shape tape concelear @narsissist creamy radiant concelear in Vanilla @hudabeauty loose baking powder @kkwbeauty contour palette @ofracosmetics @nikkietutorials highlighter ____ @bperfectcosmetics @staceymariemua palette ____ LASHES: @diamondeelashes in DEE ____ #anastasiabeverlyhills #nyxcosmetics #jamescharles #undiscovered_muas #amazingmakeupart #colorfulmakeup #makeupartistry #bperfectcosmetics #bperfectcarnivalpalette #artisticmakeup #morphebrushes #makeupinspo #creativemakeup #makeupofinstagram #makeupisart #diamondeelashes #spooky #spookyseason #halloween #halloweenmakeup #scarymakeup

A post shared by INES EЯBUS (@ineserbus) on

Foto: osebni arhiv