Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 31. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 31/10/2020

Dobro jutro, dober dan, na zadnji oktobrski dan. Poglejmo, kako se bo poslovil.

“Vsak konec pomeni nov začetek. Vdih-izdih, vdih-izdih in greeeemoooo.”

Danes bo na nas delovala regenerativna sila. Dan je ugoden za obnavljanje, prenovo, ponovno uporabo. Naj gre za svoje zdravje, odnose ali štiri stene, naj gre za domače ali poslovno okolje, za naravo in vse, kar nas obkroža. Pri odpravljanju škodljivih navad bomo spreminjali sebe, posledično okolje, planet.

Aktivirajmo se za spremembe in prenove pri delu, preobrate v načinu poslovanja in poslovnega razmišljanja. Enako velja za zasebno življenje, urejanje doma, družinskih odnosov in nepremičnin. Dan je ugoden tudi za zdravljenje in regeneracijo telesa ter za operativne posege.

Sanjarjenje o lepši prihodnosti, ne da bi zavihali rokave, nas bo zapeljalo v slepo ulico, kjer nam zagotovo ne bo z rožicami postlano. Izplača se nam pomesti pred svojim pragom in pri tem pomagati tudi sosedu. Individualnost nam namreč ne bo prinesla zadovoljstva. Sodelovanje z drugimi nas bo obogatilo, sprostilo, razveselilo in pomagalo rešiti težave.

Danes nam želim, da uspemo preobraziti tisto, kar že tako zelo dolgo kliče k naši pozornosti. 

Vaša numerologinja Asya

foto: shutterstock

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com