Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pod Josipovo uglajeno podobo vzkipljivost in grenka zgodba

Objavljeno

V redu

Josipa Drabika iz priljubljenega šova Ljubezni po domače smo sprva spoznali kot uglajenega moškega, pravega gospoda v srednjih letih. Tudi Metki Šeškar je najprej padel oči, saj je pokazal, da mu niso tuje manire in spoštljivo vedenje.

A ker je, kot kaže, del Josipove osebnosti tudi koleričen karakter, so slednjega pestre situacije na posestvu kaj kmalu zvabile na plan. Drabik je tako brez dlake na jeziku akterjem že pojasnil, kaj ga pri njih moti, hkrati pa podajal nasvete za njihove spremembe. Še posebej se je razburil zaradi Marjanove skupinske vadbe, ob kateri se je počutil otročje in neprijetno, zato se mu je zdelo povsem na mestu, da sotekmovalcu odpre oči, nato pa se umakne od vznemirjajočega okolja.

Drabika je ob prihodu razburilo tudi vedenje Franca Princla, ki je že prvi dan pregloboko pogledal v kozarec in z neba klatil nepovezane besede, ki so Josipa spodbudile k pogovoru na ‘štiri oči.’ Tako smo med drugim izvedeli tudi, da je imel nekoč Josip težave z alkoholom, kar je tudi razlog, da vrsto let po osvojeni bitki še vedno uživa zgolj brezalkoholne pijače.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Glasbeni svet žaluje, umrla je znana pevka, ki smo jo poznali vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Umrla je svetovno znana pevka, katere pesmi smo poznali in prepevali vsi.

Bila je dobitnica grammyja in oskarja, pevka Irene Cara se je poslovila v 64. letu starosti. Svet jo pozna po naslovni pesmi filma Flashdance, za katerega je posnela pesem What a Feeling.

Novico o njeni smrti je pred nekaj dnevi preko družbenih omrežij sporočila njena predstavnica za stike z javnostjo. Ta je dejala: »Umrla je na svojem domu v Floridi, vzrok smrti je za zdaj še neznan.«

Pevka je postala slavna, ko je dobila vlogo v filmu Fame, leta 1980, zanj je posnela tudi istoimensko pesem in tudi balado. Za vlogo, ki jo je odigrala, je bila nominirana za zlati globus, skladba pa ji je prinesla dve nominaciji za grammyja.

Tri leta pozneje je dobila oskarja za najbolj izvirno filmsko skladbo Flashdance in grammyja za najboljšo pop izvajalko.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani poskrbeli za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Že veste, kaj so storili? Tudi vas bo to zelo presenetilo.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je svoje moči združila s skupino Booom, ki postaja vse bolj priljubljena. Skupaj so predstavili novo pesem Spomin, ki je takoj navdušila številne.

Pod avtorje besedila se je poleg članov skupine Booom (Patrik Mrak, Matevž Derenda, Luka Cvetičanin) podpisal tudi legendarni Jan Plestenjak.

Tako Modrijani kot tudi skupina Booom so novico o skupni pesmi že delili na Instagramu, naleteli pa na zelo pozitiven odziv.

»Bravo, fantje, pesem je čudovita,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči znane pevke razkrila svoj talent in osupnila

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da ima ta znana slovenska pevka tako nadarjeno hči?

Da je pevka Natalija Kolšek zelo ponosna na svoje tri otroke, to večkrat poudari.  V zakonu so se ji rodili trije, sin Anej, ter hčeri Aisha Naja ter Anisa. Starejša, Aisha Naja pa je očitno po materi podedovala pevski talent, saj ima zares izjemen glas. To je pokazala v kratkem napovedniku, s katerim sta skupaj z materjo napovedali pesem, ki prihaja.

»Z največjim veseljem, skupaj s hčerko Aisho Najo, pošiljava med vas Pesem upanja,« sta povedali mati in hči, Aisha Naja pa je že v napovedniku dokazala, da ima zares čudovit glas.

Pesem, ki prihaja v začetku naslednjega meseca bo zagotovo naletela na zelo pozitiven odziv med poslušalci.

Foto: YouTube

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals