Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pod Josipovo uglajeno podobo vzkipljivost in grenka zgodba

Objavljeno

V redu

Josipa Drabika iz priljubljenega šova Ljubezni po domače smo sprva spoznali kot uglajenega moškega, pravega gospoda v srednjih letih. Tudi Metki Šeškar je najprej padel oči, saj je pokazal, da mu niso tuje manire in spoštljivo vedenje.

A ker je, kot kaže, del Josipove osebnosti tudi koleričen karakter, so slednjega pestre situacije na posestvu kaj kmalu zvabile na plan. Drabik je tako brez dlake na jeziku akterjem že pojasnil, kaj ga pri njih moti, hkrati pa podajal nasvete za njihove spremembe. Še posebej se je razburil zaradi Marjanove skupinske vadbe, ob kateri se je počutil otročje in neprijetno, zato se mu je zdelo povsem na mestu, da sotekmovalcu odpre oči, nato pa se umakne od vznemirjajočega okolja.

Drabika je ob prihodu razburilo tudi vedenje Franca Princla, ki je že prvi dan pregloboko pogledal v kozarec in z neba klatil nepovezane besede, ki so Josipa spodbudile k pogovoru na ‘štiri oči.’ Tako smo med drugim izvedeli tudi, da je imel nekoč Josip težave z alkoholom, kar je tudi razlog, da vrsto let po osvojeni bitki še vedno uživa zgolj brezalkoholne pijače.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Igralski svet zavit v črno, umrla je še ena legenda

Objavljeno

V redu

Avtor

Poslovila se je še ena svetovno znana igralka …

Igralka, ki je znana po mnogih vlogah tako v filmih kot serijah, je umrla. O njeni smrti je javnost obvestila njena družina. 54-letna Anne Heche je bila teden dni v komi, potem ko je doživela hudo prometno nesrečo. Že včeraj so javnost obvestili, da igralka ne bo preživela, danes pa mediji pišejo o tem, da so jo odklopili z aparatov, ki so jo ohranjali pri življenju.

Igralki so v slovo nekaj besed zapisali tudi številni znani obrazi, med njimi Ellen DeGeneres, ki je bila z Anne tri leta v ljubezenskem razmerju.

»“To je žalosten dan. Anninima otrokoma, družini in prijateljem pošiljam vso svojo ljubezen,« je tvitnila.

Anne Heche je najbolj znana po vlogah v filmih Six Days, Seven NightsDonnie Brasco in eni od priredb filma Psiho. Leta 1991 je prejela tudi nagrado emmy za vlogo v dramski seriji Another World.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Bo Luka Dončič postal očka? To je razkrito sedaj

Objavljeno

V redu

Avtor

Resnica je končno prišla na dan, fotografija pa vas bo navdušila.

Mnogi slovenski mediji so še pred nekaj tedni ugibali, ali je morda Anamaria Goltes, dolgoletna srčna izbranka košarkarja Luke Dončiča noseča. Kot poročajo Slovenske novice, naj bi do teh ugibanj prišlo zaradi fotografij, na katerih naj bi imela nekoliko zaobljen trebušček. A sedaj je je končno razkrito, da temu ni tako.

»Sedaj pa je govorice utišala z novo objavo na svoje Instagramu, kjer je pozirala s svojimi kužki, ki imajo mimogrede tudi svoj profil z več kot trideset tisoč sledilci. Na fotografiji je videti v formi kot še nikoli, o nosečnosti pa ni ne duha ne sluha,« namreč poroča omenjeni portal.

Zadnjo objavo Anamarije si lahko pogledate spodaj. Navdušeni boste.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: Svetovno znana igralka umira. To je razlog …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njena družina je za javnost povedala to …

Vsi smo brali strašno novico, da je v začetku tedna znana ameriška igralka Anne Heche doživela hudo prometno nesrečo, trčila je v dvonadstropno hišo, njen avto je zagorel. Igralka je po izgubi zavesti padla v komo, sedaj pa njena družina sporoča tragično vest, da najverjetneje ne bo preživela.

53-letna mati dveh otrok je zaradi pomanjkanja kisika utrpela hudo poškodbo možganov, preliminarni izvidi pa so pokazali, da je imela v krvi sledi droge. Potrebni pa bodo še dodatni testi, ki bodo razkrili, ali so to zgolj substance, ki jih je dobila med hospitalizacijo.

Njena družina je sporočila še, da bodo njene organe, če bodo primerni, darovali.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals