Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Gregor Čeglaj storil veliko napako, ki ga bo očitno stala precej. Znane Slovenke šokirane in ogorčene

Objavljeno

V redu

Ste tudi vi kaj šokirani nad tem, kako je »sanjski« Gregor Čeglaj ocenjeval ženske? Njegovo početje bo očitno imelo posledice …

Menite, da je bilo njegovo početje žaljivo in neprimerno? Oglasile so se številne znane Slovenke in ostro obsodile njegovo početje.

Gregor Čeglaj je v studiu z youtuberjem Perom Martićem ocenjeval videz znanih Slovenk. Njegove besede so bile po mnenju mnogih ostre, neprimerne in žaljive. Med drugim je Rebeko Dremelj označil za kobilo, Polono Kranjc je označil z dvojko, za Pio Gavrič je dejal, da v življenju nikoli ni bila dvojka, Nino Radi je označil z dvojko, za Niko Zorjan je dejal, da ima plastične lase, itd.

Ocenjena dekleta, pa tudi ostala, seveda niso ostala ravnodušna in so ga ostro obsodile za ta dejanja, Kozmetika Afrodita, čigar ambasador je Gregor, pa naj bi že napovedala ustrezne ukrepe.

Bodo Gregorja njegove besede drago stale?

Posnetek si lahko pogledate spodaj, prav tako pa smo zbrali tudi nekaj odzivov.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals