Domov Zabava Kmetija: Ambrož razkril, v kakšnih odnosih je sedaj z Janom. To pa...

Kmetija: Ambrož razkril, v kakšnih odnosih je sedaj z Janom. To pa je presenečenje!

Najbrž se še spomnite, da je bil Jan precej jezen, ker je Ambrož izdal njega in Stanko in zato naloge nista opravila. Kakšen pa je odnos med njima danes?

Ambrož Vahen Kralj je zapustil šov Kmetija, za portal 24ur.com pa povedal nekaj svojih resnic. Med drugim je dejal, da je skozi tekmo za glavno nagrado ostal zvest samemu sebi. »Jaz sem ostal zvest samemu sebi in to mi je najbolj pomembno. Se mi zdi, da so me tudi gledalci sprejeli, nisem bil hinavski, nisem se kregal ali spletkaril. Sem to, kar sem in to sem tudi pokazal. Delaven, spoštljiv, znam prisluhniti, pošten in pozitivno naravnan … Probleme je treba vedno reševati z nasmeškom, dobro voljo in pozitivno naravnanostjo,« je razkril.

Kakšen pa je danes odnos med njim in Janom? Sta zgladila nesoglasja? Zakaj Stanki ni povedal, da je Jan sam prosil, naj pozdravi Nino?

Za omenjeni portal je Ambrož pojasnil: »Tega nisem hotel poglabljati, nisem človek, ki bi se kregal. Marsikaj sem požrl v življenju, na kmetiji prav tako, ampak Jan je to pozabil omeniti. On je že pred časom hotel iti domov. Že drugi dan je začel o tem govoriti, pa ga je Stanka prepričevala in tudi jaz sem mu rekel, naj še ostane. Ampak njegova želja po odhodu domov je bila veliko večja, kot smo mislili. Sem pa ga poklical in sva se pogovarjala, tako da sva v stikih.«

Jan in Ambrož naj bi že zgladila nesoglasja. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO