Kontaktirajte nas

Zabava

Kmetija: Ambrož razkril, v kakšnih odnosih je sedaj z Janom. To pa je presenečenje!

Objavljeno

V redu

Najbrž se še spomnite, da je bil Jan precej jezen, ker je Ambrož izdal njega in Stanko in zato naloge nista opravila. Kakšen pa je odnos med njima danes?

Ambrož Vahen Kralj je zapustil šov Kmetija, za portal 24ur.com pa povedal nekaj svojih resnic. Med drugim je dejal, da je skozi tekmo za glavno nagrado ostal zvest samemu sebi. »Jaz sem ostal zvest samemu sebi in to mi je najbolj pomembno. Se mi zdi, da so me tudi gledalci sprejeli, nisem bil hinavski, nisem se kregal ali spletkaril. Sem to, kar sem in to sem tudi pokazal. Delaven, spoštljiv, znam prisluhniti, pošten in pozitivno naravnan … Probleme je treba vedno reševati z nasmeškom, dobro voljo in pozitivno naravnanostjo,« je razkril.

Kakšen pa je danes odnos med njim in Janom? Sta zgladila nesoglasja? Zakaj Stanki ni povedal, da je Jan sam prosil, naj pozdravi Nino?

Za omenjeni portal je Ambrož pojasnil: »Tega nisem hotel poglabljati, nisem človek, ki bi se kregal. Marsikaj sem požrl v življenju, na kmetiji prav tako, ampak Jan je to pozabil omeniti. On je že pred časom hotel iti domov. Že drugi dan je začel o tem govoriti, pa ga je Stanka prepričevala in tudi jaz sem mu rekel, naj še ostane. Ampak njegova želja po odhodu domov je bila veliko večja, kot smo mislili. Sem pa ga poklical in sva se pogovarjala, tako da sva v stikih.«

Jan in Ambrož naj bi že zgladila nesoglasja. (foto: posnetek zaslona)

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Oglasil se je novi Sanjski moški in vsem sporočil to. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Preberite, kaj je zapisal sedaj …

Sedaj je že znano, da bo novi Sanjski moški 23- letni Blaž Kričej Režek, ki pa se je svojim sledilcem že oglasil preko svojega Instagram računa.

»Danes je @poptvprogram razkril moje ime. Ja, res je, sem Sanjski moški 2022.,« je zapisal in dodal fotografijo s snemanja.

Kot je bilo pričakovati, so sledili številni pozitivni komentarji, mnogi so prepričani, da bo sezona, ki prihaja, zelo uspešna in gledana.

“Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet,« pa je pred kratkim Blaž razkril za 24ur.com.

Se že kaj veselite nove sezone?

Novi sanjski moški je Blaž.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Današnji dan je za Danico (Poroka na prvi pogled) zelo tragičen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali to, se vam bo orosilo oko …

Danica Lončarič, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, v svojem srcu skrbno čuva lepe spomine in žalostno zgodbo o svojem dolgoletnem partnerju. Ta je namreč preminil, Danica je ostala sama z dvema otrokoma. O tem, kaj se je zgodilo, ne želi govoriti, je pa pred časom povedala, da je bilo obdobje po smrti moža zelo težko in zahtevno tako zanjo kot tudi za njuna dva otroka.

Danes pa je v svet poslala kratko, a zelo zgovorno sporočilo. Na družbeno omrežje je namreč objavila: 19. 5. 2017, poleg pa dodala črn srček.

Številni njeni spletni prijatelji so ji namenili tolažilne besede in dodali znak sočutja. Verjamemo, da je današnji dan za Danico poln mešanih čustev in da jo bo objem sina in hčere potolažil …

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kako žalostno! Sanela (Poroka na prvi pogled) žrtev nasilja

Objavljeno

V redu

Avtor

Ostali boste brez besed …

Sanela, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je s svojimi spletnimi prijatelji delila zelo žalostno izkušnjo.

Včeraj me je zelo pretresla novica o osnovnošolki, ki si je zaradi medvrstniškega verbalnega nasilja vzela življenje. Ko sem prebrala razlog samomora, me je stisnilo pri srcu.

Zakaj?

Ker sem v osnovnošolskih letih tudi sama bila žrtev medvrstniškega (verbalnega) nasilja.

Nihče izven šole ni vedel za to – vse sem nosila sama na lastnih ramenih. Kot verjetno ona.

In iskreno, tudi sama sem takrat šla skozi temačne trenutke kot ta mlada prelepa deklica, ki je imela pred sabo še celo življenjeje zapisala in dodala še:« Ko so začela minevati leta, sem začela iskati pravi razlog za dejanja tistih otrok in spoznala sem, da nisem bila jaz kriva, ampak so s tem le izražali svojo lastno bolečino – drugačnega načina niso poznali.«

Razkrila pa je tudi svoje mnenje o tistih drugih otrocih, tistih, ki se znašajo na druge: »V družinah otrok, ki se tako znašajo na druge otroke, ne more vse dobro delovati in ti otroci v sebi pogosto trpijo. Zelo trpijo. Olajšanje in srečo najdejo v poniževanju in napadanju soljudi.«

Poudarila pa je tudi, da meni, da se o tem še vedno premalo govori. Njen celoten zapis si lahko preberete tukaj.

Sanela je bila v otroštvu tudi sama deležna nasilja sovrstnikov.

Foto: osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals