Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ana Žontar ni več blondinka

Objavljeno

V redu

Simpatična kuharica si skuša življenje popestriti nekoliko drugače …

TV kuharica in avtorica kuharskih knjig Ana Kristanc Žontar ni več svetlolaska, kakršno vsi dobro poznamo. Za razvedrilo si je namreč pobarvala lase v rožnate odtenke in tako poskrbela za spremembo, ki je v teh sivih časih še tako dobrodošla. No, ni pa to edina sprememba, ki jo je skrbna mamica in soproga vnesla v svoj vsakdan. Sklenila je namreč, da se za nekaj časa poslovi od spletnega življenja …

»Vzela sem si nekaj dni na off od spleta, od telefona, od vsega. Prijalo mi je. Vmes sem se pobarvala na roza, lakirala nohte vsak drug dan na drugo barvo, se stiskala z mojimi fanti, spekla in pojedla vse in še več, se zrihtala za sprehod, kot da grem na gala večer in me je dragi ujel v objektiv. Pasalo je in do začetka januarja bo od mene prišel le kakšen najbolj spontan trenutek. Recepti in druge vsebine pa spet v januarju,« je obelodanila nasmejana kuharica, ki se trudi, da na življenje vedno gleda s pozitivnimi očmi.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Jan Plestenjak pokazala posnetek: To se dogaja pred koncertom

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je tisto, kar oboževalci ne vidijo.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak ima, tako kot mnogi drugi uspešni in znani slovenski pevci, te dni polno koncertov. S svojimi hiti navdušuje po vsej Sloveniji, sesaj pa je številnim spletnim prijateljem s kratkim posnetkom pokazal še, kaj vse se dogaja, še preden se koncert prične.

»Žirovnica …ta petek pa KKŠ Summerfest, sobota grad Brežice! J je pripisal poleg posnetka, ki je navdušil mnoge.

Je navdušil tudi vas?

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Igralka Katarina Čas sporočila tako zelo žalostno novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena igralka žaluje in sporoča, da ga zelo pogreša.

Priljubljena slovenska igralka Katarina Čas, ki je zaigrala v mnogih filmih in serrijah, pa tudi onkraj meja Slovenije, je na svoj Instagram račun dodala fotografije, na katerih je skupaj s svojim pasjim prijateljem. Tisti, ki igralko spremljate, veste, da se je njen kuža na fotografijah pojavljal pogosto in da ga je imela zares rada. A sedaj je sporočila zelo žalostno novico, njen kuža je preminil že pred tremi meseci.

»Minili so skoraj trije meseci, odkar je umrl moj najboljši prijatelj, in tako zelo ga pogrešam,« je zapisala Časova in dodala še, da ga nikoli ne bo pozabila.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ksenija Benedetti razrila, kako se je začel njen dan. To morate videti

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, zakaj je danes zanjo prav poseben dan.

Predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol, Ksenija Benedetti, je delila fotografijo, s katero je pokazala, kako se je pričel njen dan.

»Navsezgodaj, direkt iz postelje Spredaj je petka, ne še zadaj nula je zapisala poleg fotografije, na kateri pa je vidno ganjena. Praznuje namreč svoj rojstni dan.

Iskrene čestitke tudi iz našega uredništva.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals