Domov Zabava Družina Kardashian glamurozno med prazničnimi dnevi

Družina Kardashian glamurozno med prazničnimi dnevi

Zakaj ne bi posnemali družine Kardashian in vstopili v novo leto kot na najbolj vroči, novoletni zabavi?

Običajna številna praznična druženja in pričakovanje novega leta, bomo morali nadomestiti s praznovanjem z le nekaj ljudmi, najverjetneje doma.  A to še ne pomeni, da bi morali novo leto preživeti v pižami ali trenirki, ker jih itak pogosto nosimo v zadnjih mesecih. Torej, oblecite nekaj, zaradi česar se boste počutili slavnostno. 

Preteklo leto ni bilo nikomur lahko – pandemije, potresi, nenehen strah in negotovost so na nas pustili svoj pečat. Kljub temu je sezona praznikov idealna, da se spomnimo, da smo dovolj močni in lahko prebrodimo vse, če skrbimo zase in za druge ter da težki časi še ne pomenijo, da se ne bi smeli poveseliti. Nasprotno, bodimo hvaležni za tiste reči, ki jih imamo, za družino, uspeh, ki nam ga je leto morda prineslo in za to, da smo morda več naredili zase. Imamo pravico skrbi zamenjati za veselje. Verjetno bo miza obložena, večerja z družino, okrašena jelka kot običajno. Poiščite v omari še svetlečo obleko, ki ste jo nosili pred dvema letoma v Operi pa bo že lepše. Tudi, če frizura ni ravno od danes, boste zagotovo uspeli narediti nekaj slavnostnega, še ličila pa bo. Tudi ostali čani družine naj se uredijo kot, da greste na zabavo.  Z dobro voljo pospremimo 2020 in pričakajmo 2021, da mu bomo dali dobro popotnico, da bo boljše, lepše za vse.

Pričakajte polnoč glamurozno, kot to znajo člani zane družine Kardashian. Njihove zadnje foto utrinke si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram