Kontaktirajte nas

Zabava

Družina Kardashian glamurozno med prazničnimi dnevi

Objavljeno

V redu

Zakaj ne bi posnemali družine Kardashian in vstopili v novo leto kot na najbolj vroči, novoletni zabavi?

Običajna številna praznična druženja in pričakovanje novega leta, bomo morali nadomestiti s praznovanjem z le nekaj ljudmi, najverjetneje doma.  A to še ne pomeni, da bi morali novo leto preživeti v pižami ali trenirki, ker jih itak pogosto nosimo v zadnjih mesecih. Torej, oblecite nekaj, zaradi česar se boste počutili slavnostno. 

Preteklo leto ni bilo nikomur lahko – pandemije, potresi, nenehen strah in negotovost so na nas pustili svoj pečat. Kljub temu je sezona praznikov idealna, da se spomnimo, da smo dovolj močni in lahko prebrodimo vse, če skrbimo zase in za druge ter da težki časi še ne pomenijo, da se ne bi smeli poveseliti. Nasprotno, bodimo hvaležni za tiste reči, ki jih imamo, za družino, uspeh, ki nam ga je leto morda prineslo in za to, da smo morda več naredili zase. Imamo pravico skrbi zamenjati za veselje. Verjetno bo miza obložena, večerja z družino, okrašena jelka kot običajno. Poiščite v omari še svetlečo obleko, ki ste jo nosili pred dvema letoma v Operi pa bo že lepše. Tudi, če frizura ni ravno od danes, boste zagotovo uspeli narediti nekaj slavnostnega, še ličila pa bo. Tudi ostali čani družine naj se uredijo kot, da greste na zabavo.  Z dobro voljo pospremimo 2020 in pričakajmo 2021, da mu bomo dali dobro popotnico, da bo boljše, lepše za vse.

Pričakajte polnoč glamurozno, kot to znajo člani zane družine Kardashian. Njihove zadnje foto utrinke si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

Zabava

Romana sedaj vsem iskreno priznala, zakaj nima fanta. Takšna je njena resnica …

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo presenetilo.

Romana Lavrič je s svojo udeležbo v lanskem šovu Kmetija pridobila veliko število spletnih sledilcev. In sedaj se jim redno javlja, skoraj vsak dan jih pozdravi preko Instagram zgodbe. Pogosto pa odgovori tudi na njihova vprašanja. Zelo pogosto vprašanje, ki ga dobiva zadnje čase pa je, ali je samska in zakaj še nima fanta.

Romana je na takšno in podobna vprašanja odgovorila kratko in jedrnato, a povedala je vse: »Ni še prišel tisti pravi«

Prepričani pa smo, da bo Romana, ki je pred kratkim pokazala, kako noro dobra je njena preobrazba, ponovno ima kitke, zdi pa se tudi, da je bolj samozavestna, zagotovo našla svojega princa na belem konju. Takšna lepotica ni dolgo samska!

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zagotovo se spomnite Erike in Damijana Smolaka iz Ljubezni na seniku! Kaj se z njima dogaja danes?

Objavljeno

V redu

Avtor

Deset let je že minilo od njune poroke. Sta še vedno skupaj?

Erika in Damijan Smolak sta se našla in zaljubila v šovu Ljubezen na seniku. Zagotovo se ga spomnite, vodila ga je Saša Lendero, par pa je s svojo ljubeznijo pridobil številne oboževalce.

Po poroki se jima je rodila hči Klara, skupaj so zaživeli na Damijanovi kmetiji. Pa danes?

Družina je še vedno zelo srečna, Erika in Damijan vodita domačo turistično kmetijo in priznavata, da imata dela čez glavo. Njuna hči Klara pa je dopolnila že 9 let.

Kako čas beži, kajne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Prihaja Joži tudi v novo sezono šova Ljubezen po domače?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vse kaže tako …

Joži Lesiček se v resničnostno oddajo komercialne televizije ne prijavlja, ker bi si želela ljubezni ali moškega prijatelja, s katerim bi preživela jesen življenja. Čeprav se ji iz ust zlahka skotali kakšna zabeljena o seksu in prav nič sramežljivo nameni tudi kakšen sočen poljub, pa je v resnici zanjo vse skupaj zgolj oblika kratkočasenja. Kot je Joži pojasnila medijem, s prijavo v šov le preganja dolgčas in išče zabavo.

»Prvič sem šla iz dolgočasja, ker sem upokojena in imam 24 ur na dan časa, drugič pa, ker sem videla Mirka, kako je opletal s kitaro, in si rekla: ta je pa za vice, se bomo malo nasmejali. Rada se družim in sem vesela, rada vidim, da so tudi drugi srečni, in sem se odločila poskusiti še enkrat. Prijavila sem se in so me sprejeli,« je za svet24 pojasnila 71-letna upokojenka in potrdila, da se bo prijavila še večkrat. Ali jo bomo spremljali v novi sezoni, je torej odvisno zgolj od tega, ali jo bodo sprejeli.


Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals