Kontaktirajte nas

Zabava

Družina Kardashian glamurozno med prazničnimi dnevi

Objavljeno

V redu

Zakaj ne bi posnemali družine Kardashian in vstopili v novo leto kot na najbolj vroči, novoletni zabavi?

Običajna številna praznična druženja in pričakovanje novega leta, bomo morali nadomestiti s praznovanjem z le nekaj ljudmi, najverjetneje doma.  A to še ne pomeni, da bi morali novo leto preživeti v pižami ali trenirki, ker jih itak pogosto nosimo v zadnjih mesecih. Torej, oblecite nekaj, zaradi česar se boste počutili slavnostno. 

Preteklo leto ni bilo nikomur lahko – pandemije, potresi, nenehen strah in negotovost so na nas pustili svoj pečat. Kljub temu je sezona praznikov idealna, da se spomnimo, da smo dovolj močni in lahko prebrodimo vse, če skrbimo zase in za druge ter da težki časi še ne pomenijo, da se ne bi smeli poveseliti. Nasprotno, bodimo hvaležni za tiste reči, ki jih imamo, za družino, uspeh, ki nam ga je leto morda prineslo in za to, da smo morda več naredili zase. Imamo pravico skrbi zamenjati za veselje. Verjetno bo miza obložena, večerja z družino, okrašena jelka kot običajno. Poiščite v omari še svetlečo obleko, ki ste jo nosili pred dvema letoma v Operi pa bo že lepše. Tudi, če frizura ni ravno od danes, boste zagotovo uspeli narediti nekaj slavnostnega, še ličila pa bo. Tudi ostali čani družine naj se uredijo kot, da greste na zabavo.  Z dobro voljo pospremimo 2020 in pričakajmo 2021, da mu bomo dali dobro popotnico, da bo boljše, lepše za vse.

Pričakajte polnoč glamurozno, kot to znajo člani zane družine Kardashian. Njihove zadnje foto utrinke si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

Zabava

Tina Maze navdušila s posnetkom

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja vrhunska smučarka je objavila kratek posnetek na svoj Instagram račun.

Tako kot smo pri naši nekdanji vrhunski smučarki Tini Maze že vajeni, je zelo redkobesedna, kadar objavlja utrinke iz svojega življenja. Zapiše le nekaj besed, a z njimi pove zelo veliko.

Tisti, ki jo spremljajo, vedo, da Mazejeva zelo uživa. Vsaj tako je moč razbrati iz njenih fotografij, družinskih utrinkov, s katerimi razveseljuje svoje spletne oboževalce.

Tina je v srečnem razmerju s partnerjem Andreo Massijem, z njim ima tudi hči Anouk. Skupaj uživajo življenje in se imajo zelo lepo.

Zadnji posnetek, ki ga je Tina dodala na svoj Instagram račun, pa dokazuje prav to. Poglejte si ga. Tina je poleg zapisala, da se ne smemo nikoli nehati igrati.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Posnetek razkril realno vzdušje mojstrov Delovne akcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Kako se ima ekipa Delovne akcije, ko jih ne spremlja snemalna ekipa?

Na malih ekranih je videti, da se zna ekipa Delovne akcije med prenovo domov prav lepo zabavati. Za popestritev poleg voditeljice Ane Praznik poskrbi zlasti navihani Ičo, ki iz rokava vedno potegne kakšno šalo, s katero obarva delovne urice. Da se šaljivi utrinki ne odvijajo le tedaj, ko jih spremlja snemalna ekipa, dokazuje video utrinek, ki ga je posnela Ana med eno izmed prenov.

»Hahahaha, joj kaj sem našla. Mislim … mi se imamo res lepo  na snemanjih. Za dodatno animacijo pa pogosto poskrbi Ičo,« je zapisala Ana ob posnetku, na katerem Ičo pleše ob vrtenju legendarne hrvaške pesmi ‘Tek je dvanajst sati’. Mojstru elektroinštalacij se je pri plesu pridružil tudi prvi mož Delovne akcije Bojan Žlebnik, Ana pa je ob vokalu pevke Vanne šaljivo zapela in spodbujala Iča, naj pleše pod zvezdnatim stropom.

Kako so simpatični, kajne? Boste tudi vi nestrpno čakali na mesec maj, ko se bo oddaja znova vrnila na male ekrane?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezda šova Ljubezen po domače si je spremenila ime

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, nimamo v mislih priimka.

Svetlolasa zvezda šova Ljubezen po domače končno uživa življenje, po kakršnem je hrepenela. Od priimka Kale se je sicer poslovila v mesecu marcu, ko jo je njen srčni izbranec popeljal pred oltar in jo spremenil v gospo Radovanović, ampak veste, to ni edina novost v njenem poimenovanju, saj si je znova spremenila osebno ime.

Slovansko ime Žaklina je nekaj let po ločitvi od bivšega moža preimenovala v francosko izpeljanko Jacqueline, po drugi poroki pa si je kot kaže znova zaželela spremembe, saj se na družbenem omrežju predstavlja s slovesom od črke e. Jacqueline Kale je namreč postala Jacqualine Radovanović.

Najlepsa hvala za cestitke. Resnicna ljubezen se zacne , ko se nicesar ne pricakuje v zameno.

Objavil/a Jacqualine Radovanovic dne Torek, 16. marec 2021

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO