Kontaktirajte nas

Zabava

Družina Kardashian glamurozno med prazničnimi dnevi

Objavljeno

V redu

Zakaj ne bi posnemali družine Kardashian in vstopili v novo leto kot na najbolj vroči, novoletni zabavi?

Običajna številna praznična druženja in pričakovanje novega leta, bomo morali nadomestiti s praznovanjem z le nekaj ljudmi, najverjetneje doma.  A to še ne pomeni, da bi morali novo leto preživeti v pižami ali trenirki, ker jih itak pogosto nosimo v zadnjih mesecih. Torej, oblecite nekaj, zaradi česar se boste počutili slavnostno. 

Preteklo leto ni bilo nikomur lahko – pandemije, potresi, nenehen strah in negotovost so na nas pustili svoj pečat. Kljub temu je sezona praznikov idealna, da se spomnimo, da smo dovolj močni in lahko prebrodimo vse, če skrbimo zase in za druge ter da težki časi še ne pomenijo, da se ne bi smeli poveseliti. Nasprotno, bodimo hvaležni za tiste reči, ki jih imamo, za družino, uspeh, ki nam ga je leto morda prineslo in za to, da smo morda več naredili zase. Imamo pravico skrbi zamenjati za veselje. Verjetno bo miza obložena, večerja z družino, okrašena jelka kot običajno. Poiščite v omari še svetlečo obleko, ki ste jo nosili pred dvema letoma v Operi pa bo že lepše. Tudi, če frizura ni ravno od danes, boste zagotovo uspeli narediti nekaj slavnostnega, še ličila pa bo. Tudi ostali čani družine naj se uredijo kot, da greste na zabavo.  Z dobro voljo pospremimo 2020 in pričakajmo 2021, da mu bomo dali dobro popotnico, da bo boljše, lepše za vse.

Pričakajte polnoč glamurozno, kot to znajo člani zane družine Kardashian. Njihove zadnje foto utrinke si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

Zabava

Kmetija: Porotniki presenetili z odločitvijo, Aljaž tega ni bil vesel

Objavljeno

V redu

Avtor

Porotniki so že prvi dan pokazali, zakaj so prišli. Vsi tekmovalci tega niso bili veseli.

Tekmovalci, ki so postali finalisti, so se porote zelo razveselili. Z njimi se je namreč na posestvo spet vrnilo veselje in direndaj. Ne glede na to, da so porotniki prišli z namenom, da finalistom otežijo pot do zmage, pa so s seboj prinesli tudi vedrino.

A že prvega dne so porotniki pokazali, zakaj so na posestvu. Finalistom so vzeli postelje v hiši in jim povedali tudi, kaj sledi.

»Jaz sem razmišljala, če se strinjate ostali, da imamo tudi mi danes, tako kot so imeli že oni, ženski večer,« je svoj predlog povedala Maja, kar pa je pomenilo, da bi morali finalisti oditi v hlev. Ker pa do Danijele niso imeli zamer, je lahko ostala v hiši pod pogojem, da vsem skuha večerjo.

Manja je bila takoj za: »Jaz se strinjam. Za eno noč jih dajmo v hlev!«

Karin pa je povedala po resnici, da ji je zelo težko to narediti, ker so jih bili zelo veseli. Predlagala je, da bi jih prvo noč še pustili pri miru.

A žal so porotniki izglasovali, da morajo finalisti, razen Danijele, hišo zapustiti …

Obeta se zanimiv ženski večer, z izjemo Denisa, ki je kot član porote tudi ostal …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Ojoj, zaradi boja v areni prihitela zdravniška pomoč

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj se dogaja s tekmovalcema? Kako močno sta se poškodovala?

V areni sta se tokrat spopadla Jan in Ivan. Ta pa je bila najtežja do sedaj. Dvoboj, v katerem sta se spopadla, je oteževalo tudi deževno vreme, zaradi tega so bila tla spolzka. A to ni oviralo tekmovalcev, oba sta se srdito borila, pa tudi plačala ceno, saj sta se poškodovala.

»Dež seveda otežuje ta spopad titanov, tla so mokra, a borca se ne predata,« je dvoboj v areni komentirala voditeljica Natalija.

Oba tekmovalca bosta v borbi dala vse od sebe, a žal se bo moral eden posloviti od glavne nagrade. Se pa bo pridružil porotnikom.

Kaj o zmagovalcu arene menita Tom in Aljaž? Priznavata, da bo finale zaradi njega zelo napet in zanimiv.

Kdo je četrti finalist?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Karin razkrila, kaj jo je po prihodu iz šova zelo šokiralo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega res ni pričakovala in sedaj želi priti temu do konca.

Na posestvo bodo prispeli porotniki. To so Denis, Maja, Aneta, Karin in Manja.

Karin je v kamero povedala, da je bila šokirana nad določenimi, ko je odšla domov, ko se je vrnila, pa v Kmečkem listu prebrala, kaj so o njej govorili.

»Ne vem, kaj naj si misim o besedah, da me je Manja obrnila v kajži, ko sva bile,« je komentirala Aljaževo izjavo, dodala: »Šokirale so me tudi besede od Anete, ko piše notri, da sem jo razočarala, ona pa mi je zaupala.«

Karin je sklenila, da se bo o vsem tem pogovorila in razčistila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals