Connect with us

Zabava

Družina Kardashian glamurozno med prazničnimi dnevi

Published

on

Zakaj ne bi posnemali družine Kardashian in vstopili v novo leto kot na najbolj vroči, novoletni zabavi?

Običajna številna praznična druženja in pričakovanje novega leta, bomo morali nadomestiti s praznovanjem z le nekaj ljudmi, najverjetneje doma.  A to še ne pomeni, da bi morali novo leto preživeti v pižami ali trenirki, ker jih itak pogosto nosimo v zadnjih mesecih. Torej, oblecite nekaj, zaradi česar se boste počutili slavnostno. 

Preteklo leto ni bilo nikomur lahko – pandemije, potresi, nenehen strah in negotovost so na nas pustili svoj pečat. Kljub temu je sezona praznikov idealna, da se spomnimo, da smo dovolj močni in lahko prebrodimo vse, če skrbimo zase in za druge ter da težki časi še ne pomenijo, da se ne bi smeli poveseliti. Nasprotno, bodimo hvaležni za tiste reči, ki jih imamo, za družino, uspeh, ki nam ga je leto morda prineslo in za to, da smo morda več naredili zase. Imamo pravico skrbi zamenjati za veselje. Verjetno bo miza obložena, večerja z družino, okrašena jelka kot običajno. Poiščite v omari še svetlečo obleko, ki ste jo nosili pred dvema letoma v Operi pa bo že lepše. Tudi, če frizura ni ravno od danes, boste zagotovo uspeli narediti nekaj slavnostnega, še ličila pa bo. Tudi ostali čani družine naj se uredijo kot, da greste na zabavo.  Z dobro voljo pospremimo 2020 in pričakajmo 2021, da mu bomo dali dobro popotnico, da bo boljše, lepše za vse.

Pričakajte polnoč glamurozno, kot to znajo člani zane družine Kardashian. Njihove zadnje foto utrinke si lahko pogledate spodaj.

Foto: Instagram

Zabava

Razkrito, kaj bo počel Bine Volčič, ki je zapustil šov MasterChef! Presenečeni?

Published

on

Priljubljeni slovenski kuhar Bine Volčič se je oglasil preko družbenih omrežij in razkril, kaj bo počel …

Pred kratkim je javnost presenetila novica, da priljubljeni kuhar Bine Volčič ne bo več sodnik kuharskega šova MasterChef. Kot je takrat dejal, bi bila pot predolga in prenaporna, z družino se je namreč preselil v Prekmurje.

»Letos poleti sva z ženo Katarino začela na Goričkem na polno kulinarično razvajati goste in zato bo morala moja televizijska duša dati prednost najinemu Posestvu Monstera. Žal sočasno snemanje oddaje MasterChef Slovenije tudi zaradi oddaljenosti ni mogoče, saj se že od srede v kuhinji pripravljamo na prihajajoči ‘Vikend oddih’ ali na kuharske dogodke 4×4. Ker se po šestih sezonah snemanja ni enostavno posloviti, me kar malo stiska in bom zagotovo zelo pogrešal moja somentorja Luko in Karima, pa tudi kamere in celoten televizijski adrenalin,« je dejal ob novici, da zapušča MasterChef.

Sedaj pa je preko družbenega omrežja razkril, kaj bo počel mo bo na sporedu kuharski šov.

»A veste, kaj bom pa jaz letos delal? MasterChefa bom gledal. Tako da, dajte se prijavit, da bom jaz lahko takole na kavču sedel in vas bom komentiral. To je najlažje,« je dejal v Instagram zgodbi.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Vau, takšna lepotica čaka doma Alena iz šova Kmetija

Published

on

Alen, ki tekmuje v šovu Kmetija je v srečni zvezi že mnogo let …

V resničnostnem šovu Kmetija letos tekmuje tudi športnik Alen Ploj, ki prihaja iz Lenarta. Kot so gledalci do sedaj že lahko spoznali, je zelo prijazen, miren, nekonflikten.

»Discipliniran, dobrosrčen, zanesljiv. Odvisno od situacije, če vidim, da je nekdo drug prevzel vodenje, mu prepustim, rad pa tudi sam prevzamem vlogo vodje je dejal o sebi pred vstopom v šov. Razkril pa tudi, da se pred kamerami ne bo romantično zapletal.

Kot pa poroča portal cosmopolitan.si, pa je vrsto let tudi že srečno zaljubljen, doma zanj navija njegova srčna izbranka Sana, s katero pa naj bi bila skupaj že 17 let.

Njuno skupno fotografijo boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Luka po šovu Kmetija šokiral z žalostno resnico iz resničnega življenja

Published

on

Luka je javno razkril, kaj vse je v življenju doživel …

V zadnjih oddajah šova Kmetija smo videli, kako je Kristijan razkrinkal Luko, ta je potem, ko je dobil največ kamenčkov, vse tudi priznal. Pred družino je razkril, da je on skrivni novinar, kar je povzročilo veliko šoka med ostalimi.

Ko je odhajal iz šova, je dejal, da ga bomo zagotovo še videli. Kaj je s tem mislil, pa ni razkril niti za portal 24ur.com. »Žal mora to ostati presenečenje je dejal.

Na vprašanje, zakaj je dejal Suzani med nekim pogovorom, ali sploh ve, kaj je že dal v življenju skozi, je pojasnil: “Zelo močno me je zaznamovala družina in škodoželjna družba v najstniških letih, kateri sem na žalost podlegel. Ne glede na to, da sem star 25 let, sem do zdaj doživel več izdaje, zlorabe in bil tarča manipulativnih in škodoželjnih ljudi, česar pa marskido ne doživi, morda v celem življenju.”

Foto: Voyo/posnetek zaslona, POP TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals