Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Melani Mekicar se nocoj poslavlja, takole bo odslej služila kruh …

Objavljeno

V redu

Kot verjetno že veste, se Melani Mekicar z nocojšnjim slovesom oddaje V petek zvečer poslavlja z TV zaslonov. A brez skrbi, svetlolasa voditeljica ni ostala povsem brez zaslužka, poglejte, kako se je znašla …

Melani Mekicar resda za enkrat ne bomo spremljali v razvedrilni televizijski oddaji, ji boste pa še vedno lahko prisluhnili na radiu, kjer ohranja vlogo voditeljice. Kot mnogim znanim obrazom namreč tudi njej dodaten vir zaslužka omogočajo družben omrežja, kjer s svojimi oboževalci deli izkušnje z raznolikimi izdelki.

»Zadnje čase veliko sodelujem z različnimi podjetji. Če gre za meni še nepoznane izdelke, jih želim najprej preizkusiti, in šele če so mi všeč, se odločim za sodelovanje. Mora biti pristno. Izdelke vedno vpeljem v svoje vsebine, saj ne želim, da izstopajo v smislu oglasne deske.Morajo biti del mene,« je voditeljica pojasnila za revijo Nova.

Foto: Adrian Pregelj

Zanimivosti

Vroče: Priljubljena slovenska pevka se je slekla in zažgala splet

Objavljeno

V redu

Avtor

Vroče tako in drugače – to je fotografija, ki si jo boste pogledali večkrat.

Priljubljena slovenska pevka nikakor ni sramežljiva. Svoje številne spletne oboževalce pogosto razveseli tudi s fotografijami, na katerih je v kopalkah. Gaja Prestor je tokrat pokazala, kako čudovito ji pristojijo črne bikini kopalke in navdušila.

»Zelo huda si,« je največkrat zapisan komentar pod fotografijami, ki jih je objavila na svoj Instagram račun.

Pevka je razkrila še, da uživa v Puli.

Fotografiji boste našli tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ste vedeli, da ta slovenska pevka gradi tako sanjsko hišo?

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je,  kako sanjski dom bo imela.

Priljubljena slovenska pevka Alya je s svojimi spletnimi prijatelji delila posnetek, na katerem je razvidno, kako lepo hiško si gradi, kako čudovita bo in kakšne lepe razglede bo ponujala.

»Ponavadi so izkušnje z izvajalci takšne, da zamujajo, iščejo izgovore, se ne javljajo, prestavljajo termine in še bi lahko naštevala kajne, sem sigurna da se najdeš kje v tem? No tile fantje so me pa čisto sezuli, bili so na gradbišču pred uro, pred mano in že delali izmere ha!:) se je pohvalila pevka in v posnetku razkrila, kakšna vrata in okna bo imela njena hiška.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje za oboževalce: Tina Maze naredila izjemo in pokazala hči

Objavljeno

V redu

Avtor

Presenečeni boste, kako velika je že deklica.

Priljubljena nekdanja vrhunska smučarka Tina Maze svoje hčere Anouk ne izpostavlja javnosti, zelo redko se zgodi, da objavi kakšno njeno fotografijo. A tokrat je naredila izjemo in jo pokazala, s tem pa razveselila številna. Na fotografiji je razvidno, da je deklica že zelo velika, ji je pa njena mamica zakrila obraz.

Fotografija je nastala ob posebni priložnosti, obiskal jih je predsednik države Borut Pahor. »Težko je najti prave besede za tak obisk,« je med drugim poleg fotografije pripisala Tina.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals