Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Pia Filipčič po rekonstrukciji obraza neprepoznavna

Objavljeno

V redu

Transseksualke Pie Filipčič, ki je leta 2015 zmagala v šovu Big Brother in napovedala spremembo spola, danes zagotovo ne boste prepoznali. Prestala je še eno v nizu številnih operacij, tokrat se je znebila moških potez na obrazu …

Pia je v želji, da bi končno zaživela v ženskem telesu, prestala kup lepotnih operacij. Poleg spremembe spola med vidnejše posege sodi odstranitev adamovega jabolka, pred štirimi meseci pa je prestala še preoblikovanje moških obraznih potez v milejše, bolj ženstvene linije.

»Imela sem rekonstrukcijo oziroma feminizacijo obraza. V to spadajo zoženje brade, brušenje čeljusti, brušenje kosti na čelu, dvig obrvi in pa zniževanje lasišča,« je za revijo Nova pojasnila Pia, ki je poseg opravila v tujini in sicer v Belgiji.  

Pa je bila operacija boleča? V kakšnem spominu ji bo ostalo okrevanje?  »Bolečine niso bile prehude, le neprijetno sem se počutila zaradi prevez, ki sem jih morala nositi. Najhujši del okrevanja je bil, ko sem se vrnila domov in sem bila tako zelo otečena, da sem redko šla iz hiše, saj sem bila videti, kot da bi bila udeležena v barskem pretepu, ne pa na lepotni operaciji. No, po štirih mesecih je oteklina skoraj povsem izginila. Zdaj se počutim še bolj samozavestno, posega ne obžalujem in vse neprijetnosti med okrevanjem so se na koncu splačale.«

Foto: POP TV

Zanimivosti

Presenečenje: Poročil se je priljubljeni slovenski športnik

Objavljeno

V redu

Avtor

Njuna poroka je bila zares čudovita!

Priljubljeni slovenski športnik, rokometaš Blaž Janc je poročen. Poročil se je s svojo dolgoletno partnerko Zalo Špat, s katero ima tudi sina Larsa. Poročna slovesnost se je odvijala na Bledu, kot pa poroča portal 24ur, je bilo med številnimi povabljenci tudi nekaj slavnih imen.

»Med povabljenci, ki so uživali v prijetni atmosferi dogodka pred hotelom ob Blejskem jezeru, so bili tudi reprezentančni kolegi Blaž Blagotinšek, Jure Dolenec, Domen Makuc z izbrankami, ob nepozabnem dnevu pa sta Janca s prisotnostjo podprla tudi hrvaški vratar Filip Ivić ter Manuel Štrlek, nekdanja soigralca iz poljskih Kielc. Mnogi gosti so utrinke s poroke delili na družbenih omrežjih,« piše omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je danes videti Simon (Bepop). Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Po dolgem času se je pokazal v javnosti …

Zagotovo se tudi vi spomnite nekoč zelo priljubljene skupine Bepop, ki so jo sestavljali Nejc (ki je tragično umrl v prometni nesreči), Tinkara, Ana, Alenka in Simon. Medtem ko se ženski del skupine še vedno pojavlja v javnosti, pa se je Simon odločil že pred leti, da ga glasbeni svet ne zanima več.

»S partnerko se poslovno že več let ukvarjava predvsem s poročno fotografijo in filmom ter delom v foto studiu. V prostem času pa poleg družine, imam dve hčerki, obe osnovnošolki, vsi bepopovci smo skupaj ‘pridelali’ 8 deklet, ne vem, kje se je zalomilo (nasmeh), uživam v raziskovanju alternativne medicine ter rastlinske prehrane je že pred časom razkril za žurnal.

Je pa zato toliko večje presenečenje fotografija, ki jo je na družbeno omrežje poslala pevec Sebastian.  »Včerajšnji 40. rojstni dan naše @bepop_ladies @anapraznik sem praznoval s @tinkarafortuna, po milijooon letih pa sem srečal tudi @meglicsimon. Ja pa iii! je zapisal poleg in pokazal, kako je danes videti nekoč slavni član skupine Bepop.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nika Kljun se je vrnila v Slovenijo in iskreno razkrila to

Objavljeno

V redu

Avtor

Svetovno znana slovenska plesalka je zapisala takšne besede, ki so mnoge presenetile.

Profesionalna plesalka Nika Kljun, ki živi v Los Angelesu, se te dni razvaja v Sloveniji. Obiskala je svojo družino in zapisala nekaj zares čudovitih besed o svoji domovini.

»Ne, to ni fotošop, to je moj dom,« je zapisala poleg fotografij, ki jih je objavila na družbenem omrežju in pokazala, kako čudovita je Slovenija. Med drugim pa je zapisala tudi, da uživa vsak trenutek s svojo materjo.

Kljunova si je sicer zelo uspešno plesno kariero zgradila v Hollywoodu. Je profesionalna plesalka, koreografinja, plesna sodnica. Sodeluje s svetovnimi zvezdami, kot so Justin Bieber, Britney Spears, Beyonce, Jennifer Lopez.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals