Domov Zabava Sabina Mlakar po šovu ujela sanjskega moškega!

Sabina Mlakar po šovu ujela sanjskega moškega!

Medtem ko jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, se Sabina Mlakar greje v objemu moškega, ki ji je po koncu snemanja oddaje spodnesel tla pod nogami …

Spremljate šov Ljubezen po domače? V 4. sezoni se za srce Janeza Marna bori tudi dobro znana kmetica Sabina Mlakar, ki bo poskrbela, da bodo nedeljski večeri še posebej pestri. Sabina se je za sodelovanje v priljubljenem šovu odločila z namenom, da se javnosti pokaže v drugi luči in hkrati spozna moškega, o kakršnem je že od nekdaj sanjarila. A gospoda pravega je pravzaprav ugledala šele tedaj, ko so soji žarometov ugasnili. Ker vesele novice ne more več zadržati zase, je sklenila, da nam predstavi svojo veliko ljubezen, 50 – letnega glasbenika in gostinca Franca Praha.

»Tako dolgo sem si želela ob sebi imeti takšno osebo, zdi se kot da me je bog uslišal in mi ga poslal. Iz srca sem hvaležna, da je sreča stopila na mojo stran, saj so se mi uresničile dolgoletne sanje. Moj izbrani princ je Franc, zelo sem ponosna nanj. Je delaven, spoštljiv, prijazen, ustvarjalen, nadarjen za glasbo in delo z rokami, pa še razume me, kar se mi zdi najbolj pomembno. Ob njem se dobro počutim, lepo mi je, srečna sem. On je moj sanjski moški,« nam je zaupala Sabina, ki skupaj s Francem skrbi za polne želodčke in zabavo gostov v vse bolj priljubljeni brunarici na Bregu ob Savi.

Foto: osebni arhiv