Domov Zanimivosti Mojca Mavec iskreno: »Niso vsi dnevi rožnati«

Mojca Mavec iskreno: »Niso vsi dnevi rožnati«

Slovenska voditeljica in novinarka Mojca Mavec je preko družbenega omrežja Instagram delila zelo lepo in globoko misel, s katero se zelo strinjamo.

Zapisala je: “Niso vsi dnevi rožnati. A majhne, drobne prijaznosti do drugega so vsaj tako lepe kot šopek rož. Ustavi se, vošči nekomu dobro jutro danes. Tako malo je treba, da spet zacveti kak cvet …
Poleg zapisa pa je objavila še fotografijo, na kateri je. Kljub temu, da je Mojca dopolnila 46 let, lahko vidimo, da jih zelo uspešno skriva. Je mladostna, postavna in vedno nasmejana, s kančkom miline.

Morda pa k temu pripomore tudi dejstvo, da je v zvezi z mlajšim moškim.
»Da, več let živim z mlajšim moškim, a tega ne občutim. Z leti bolj štejejo skupne izkušnje, podobnosti, stvari, ki si jih deliš z nekom. Imam moškega, ki je zelo neodvisen, sam veliko potuje in je aktiven na več področjih. Tukaj se zelo ujameva. Kot bivši profesionalni športnik je v moje življenje prinesel še nekaj dobrega: ve, kje je cilj in kako čim hitreje stečeš proti njemu,« je pojasnila v obširnem intervjuju, ki ga je pred meseci dala za revijo Ona Plus. Intervju boste našli tukaj.

Foto: Facebook

PREBERITE ŠE: Mati znane Slovenke praznuje, zaželela si je nenavadno darilo