Domov Zabava Tamara Korošec v resnici ni takšna, kot se prikazuje

Tamara Korošec v resnici ni takšna, kot se prikazuje

Vse odkar sta se razšla junaka šova Ljubezen po domače Renato Lužar in Tamara Korošec, slednja na družbenem omrežju ustvarja vtis hladnega in nedostopnega dekleta. Zdi se, kot bi njen Instagram profil ustvarjala druga oseba, nežne in prijazne Tamare namreč že dolgo ni več moč zaslediti. A vse to, kot kaže, ni prepričalo vseh sledilcev. Mnogi brez dodatnega pojasnila vedo, da se za hladnim spletnim oklepom skriva nežna duša.

»Po vaših besedah sem tukaj na Instagramu bolj močna, hladna, afnasta, nedostopna … na televiziji in v realnosti pa se popolno nasprotje. In potem me sprašujete, zakaj? Ker se tako počutim malo bol močno,« je vsem skupaj pojasnila Tamara, ki je vesela in hvaležna, da so popolni neznanci prepoznali resnico, čeprav si za slednjo niti ni prizadevala.

Temnolasko je k objavi spodbudilo eno izmed sporočil oboževalca, ki ji je zaupal, koliko lepih lastnosti izžareva prek malih ekranov: »Prosim, da se nikoli in nikdar za nikogar ne spremeniš ter da nikomur ne dovoliš, da bi te spreminjal, ker ne glede na to, kakšen vtis poskušaš ustvariti o sebi na Instagramu, se v oddaji pokaže, da si pametna, nežna, zabavna, poštena in pozitivna oseba, ki v vsem išče in najde nekaj pozitivnega, pa čeprav se včasih zdi to nemogoče.«

View this post on Instagram

?

A post shared by ?? Frigidna??Antidepresivna ?? (@tamarakorosecofficial) on

Foto: POP TV

PREBERITE ŠE:

Ksenija Benedetti opozarja: »To je zadnji vlak!«

Znana slovenska vplivnica ostro o svoji teži: »Brigajte se zase!«