Domov Zabava Bo Jurij Zrnec spet zibal?

Bo Jurij Zrnec spet zibal?

Priljubljeni igralec in režiser Jurij Zrnec je bil nedavno gost v oddaji Zvezdane Mlakar. V iskrenem pogovoru, ki je trajal skoraj eno uro, je igralec razkril mnogo osebnega. Med drugim je povedal, kako je pred leti izgorel in da ga je v bistvu ‘rešila’ zlomljena noga, da se je končno ustavil in zazrl vase. Za njim so težki časi. Bil je psihično in fizično utrujen, potreboval je kar štiri leta, da se je končno postavil na noge, tri mesece je preživel v bolnišnici, povrhu vsega pa je razpadel še njegov zakon z igralko Sabino Kogovšek, s katero ima dve hčeri. Kot je povedal, je bilo to obdobje zelo težko in to, da je zapustil svoji dve hčerkici, ki sta bili takrat še majhni, je bilo zanj nesprejemljivo.

Zrnec je iskreno spregovoril tudi o svoji sedanji partnerici Aleksandri Ilijevski, s katero sta skupaj že nekaj let. Sicer naraščaja še nimata, a je Jurij v oddaji priznal, da si je vedno želel imeti tri hčere in dodal, da morda pa tretja še pride.

Priljubljenemu 42-letnemu igralcu seveda želimo, da se ju želja uresniči, prav tako pa mu iz srca želimo, da bodo njegovi dnevi samo še nasmejani!

View this post on Instagram

Ejga kolega, a gremo mi po svoje?

A post shared by Zrnec Jurij (@jurij_zrnec_fanpage) on

Foto: MMC RTV SLO