Domov Zanimivosti Lea Sirk iskreno: “Na tej poti sem mogoče izgubila smisel življenja”

Lea Sirk iskreno: “Na tej poti sem mogoče izgubila smisel življenja”

Priljubljena pevka Lea Sirk se je oglasila preko družbenega omrežja Instagram in priznala, da sta bili zadnji dve leti njenega življenja stresni. A dodala je tudi, da pričenja novo poglavje.

Spomnim se leta 2018, ki je bilo zame nepozabno. Od takrat naprej sem samo divjala in verjemite, na tej poti mogoče malo zgubila smisel vsega. A zadnje dni se je veliko spremenilo v moji glavi. Kot strela z jasnega sem odločena, da je vsaka malenkost, ki jo počnem s srcem, vredna največ v mojem življenju. Zakaj? Ker od malega poskušam organizirati življenje vseh okrog mene in ne svojega. Vsi drugi morajo biti zadovoljni, jaz se bom že nekako znašla. In sem se, še kako dobro.. A je na koncu morda vseeno zmanjkala tista pikica v dnevu, moja tišina, zaprt prostor in ena sama ljubezen.. Svoboda v glasbi!

In tu sem. Na listih so besede, ki jih polagam nazaj v svojo dušo, čisto in čisto malo samozavestno. S tem sem zaenkrat zadovoljna,” je iskreno zapisala pevka.

Vsekakor ji želimo vse dobro! Naj se ji odvije v življenju tako, kot si sama najbolj želi.

View this post on Instagram

Leto 2020 nas dobro trese, a? Dobro nas preizkuša! Danes s to sliko začenjam spet eno novo poglavje. Spomnim se leta 2018, ki je bilo zame nepozabno. Od takrat naprej sem samo divjala in verjemite, na tej poti mogoče malo zgubila smisel vsega. A zadnje dni se je veliko spremenilo v moji glavi. Kot strela z jasnega sem odločena, da je vsaka malenkost, ki jo počnem s srcem, vredna največ v mojem življenju. Zakaj? Ker od malega poskušam organizirati življenje vseh okrog mene in ne svojega. Vsi drugi morajo biti zadovoljni, jaz se bom že nekako znašla. In sem se, še kako dobro.. A je na koncu morda vseeno zmanjkala tista pikica v dnevu, moja tišina, zaprt prostor in ena sama ljubezen.. Svoboda v glasbi! In tu sem. Na listih so besede, ki jih polagam nazaj v svojo dušo, čisto in čisto malo samozavestno. S tem sem zaenkrat zadovoljna. Jaz, besede in tipke.. Pa btw; spet imam roza laseeeeee ??? torej nazaj v 2018 ❤❤ Hvala @trimuzijat!! Ciaooooo #2020 #newera #newme #colorful #music #albummaking #bass

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

Foto: Facebook