Video klepet z Darjo Gajšek

<div id="midasWidget__r92"></div>

V izboru za glasbeni HIT tega tedna, ki ga vsak teden organiziramo na našem portalu je tokrat prepričljivo zmagala Darja Gajšek s svojo skladbo S teboj živim, pri kateri sta moči združila z uveljavljenim slovenskim avtorjem Goranom Šarcem.

Darje Gajšek nam ni potrebno posebej predstavljati. Vsi jo poznamo kot simpatično voditeljico, ki preko TV zaslonov že leta dolgo v naše domove prinaša trenutke veselja, pozitive in veliko zabave s svojimi gosti. Darja Gajšek pa je tudi odlična glasbenica in ljudje jo imamo radi, saj s svojimi pesmimi zna seči prav tja, kamor mi, kot narod morda ne spustimo vsakega tako zlahka – v slovensko dušo.

Ena takšnih pesmi je tudi njena pesem, ki jo je izdala pred kratkim S teboj živim, katero ste Vi, dragi bralci izbrali za svoj HIT tedna, nam pa je, glede na neverjetno število glasov, popolnoma jasno zakaj.

Takoj, ko smo glasove prešteli smo vedeli, da nas čaka prijeten in zanimiv pogovor (pa tudi zabaven)… in imeli smo prav. Z Darjo Gajšek je poklepetala Urša Mravlje. Vabimo Vas k ogledu video intervjuja.

HIT Tedna: Intervju z zmagovalko po Vašem izboru – Darja Gajšek.

Foto: Domen Jančič

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice