Domov Glasba Justin Bieber je šel “v živo” s Tomom Hollandom na Instagramu

Justin Bieber je šel “v živo” s Tomom Hollandom na Instagramu

Prijateljstvo Justina Bieberja in Toma Hollanda je ravno tisto, kar trenutno potrebujemo.

26-letni pevec in 23-letna zvezda Spider-Man: Daleč od doma je svoje oboževalce presenetil z združenim pogovorom z Justinom na Instagramu Live, v torek. Med nepričakovanim klepetom se je Bieber Hollandu zahvalil za prijazne besede, ki jih je britanski igralec povedal v svojih YouTube vlogih Justin Bieber: Seasons. Bieber je tudi priznal, da mu je med izbruhom coronavirusa “postalo nekoliko dolgčas”, medtem ko je Holland dejal, da se je vrnil v London, potem ko je bila produkcija o njegovem prihajajočem filmu Uncharted zaprta.

V celotnem klepetu sta oba izrazila medsebojno občudovanje.

“Super si in sem velik oboževalec,” je Bieber povedal Hollandu, medtem ko Holland tudi ni mogel verjeti, da sta z Bieberjem videoklepetala na Instagramu.

“To je nekako divje, človek,” se je čudil Holland. Bieber in Holland nista edina zvezdnika, ki se povezujeta med socialnim distanciranjem. Demi Lovato in Miley Cyrus sta nedavno pripovedovali o prijateljstvu. Nekdanje Disneyjeve zvezde so razpravljale o tem, kako jih je epidemija osebno prizadela in kaj počnejo, da bodo med izolacijo ostali duševno zdravi.

sidereals