Domov Glasba Tilen Lotrič ima rad vino

Tilen Lotrič ima rad vino

Mlad, vrhunski vokalist Tilen Lotrič, se po dveh uspešnih duetih s Poskočnimi (Upam, da si srečna), in Nušo Derenda (Pokliči kdaj), predstavlja s svežo, energično pesmijo VINO.

Potem, ko je pred dobrim letom in pol navdušil v šovu Slovenija ima talent, se je s trdim delom in vztrajnostjo dodobra prebil na slovensko glasbeno prizorišče. Po 3 singlih in številnih razprodanih koncertih, se tako študent ljubljanske glasbene akademije zdaj predstavlja že s 4. samostojno skladbo, ki ji bo že v tem tednu sledil še videospot. Pevec tudi tokrat sodeluje z isto, priznano avtorsko ekipo, na čelu z njegovim producentom Ninom Ošlakom.

Danes ob 17:30 si privoščite kozarec vina!
Na #DallasMarstour nam bo Tilen Lotrič odigral par skladb v živo, preklopite na Dallas Instagram in Facebook profil!!!

Foto: Luka Blatnik

O pesmi je Tilen povedal:

»Glede na situacijo smo se vseeno odločili, da bi skladbo izdali. Naj se ljudje v teh težkih časih doma ob njej sprostijo in zabavajo. Ko pa se vse umiri in pride poletje, pa jo bomo skupaj prepevali na koncertih. Pesem je nekoliko hitrejša kot vse moje prejšnje, rad se preizkušam v novih zvrsteh in predvsem ostajam zvest ter ustvarjam kvalitetno slovensko glasbo«.

Še ta teden pa bo luč sveta ugledal tudi videospot, ki ga je Tilen z ekipo režiserja Luke Blatnika posnel še pred začetkom krize.

V videospotu glavno vlogo igra zmagovalec zadnjega resničnostnega šova Kmetija – Jan Klobasa, ob njemu pa svoje čare na ogled postavi tudi simpatična prijateljica Laura Leopold.

Tilen Lotrič – Vino