Domov Življenjski Stil Najboljše brezplačne aplikacije za meditacijo, ki jih lahko prenesete

Najboljše brezplačne aplikacije za meditacijo, ki jih lahko prenesete

1. INSIGHT TIMER

Insight Timer je izvirni ključni igralec na področju aplikacij za meditacijo in še vedno igrajo igro leta 2020. Z meditacijo s strani tradicije in učiteljev se dobesedno ne morete pritoževati, da ta aplikacija “nima dovolj vsebine . ” Obstaja možnost »MembersPlus«, do katere lahko dostopate prek plačljivega zidu.

2. HEADSPACE

PIN IT
Barvita vmesnica Headspace je kot dobrodošla preproga za meditacijo novorojenčkov. Običajno se zaračuna naročnina, vendar ne zdaj. Dostopate lahko do dvotedenskega brezplačnega preskusa ali knjižnice vsebine, ki ni priložena strunam in je zasnovana tako, da pomaga pri duševnih bojih, ki se bodo verjetno pojavili med COVID-19.

3. AURA

Aura je brezplačna za uporabo za enominutno medmrežno meditacijo na dan. In če ste šele začeli, je ta majhen košček previdnosti lahko samo tisto, kar želite in potrebujete.

4. STOP, BREATHE AND THINK

Ustavite se, dihajte in mislite, je preprosto. Aplikaciji povete, kako se počutite, in priporoča številne meditacije, s pomočjo katerih boste lahko takoj začrtali svoje izkušnje. Večina teh sej je na krajši strani, zato so neplačani odseki te aplikacije idealni za začetnike.


5. SMILING MIND

Mislim, kdo si ne bi želel, da bi se njihov um nasmehnil? Avstralska neprofitna organizacija, ki se je odločila širiti pozornost v bližino in daleč, je Smiling Mind tudi eno izmed tistih podjetij, ki jih je dobro podpirati. In v tem primeru ta podpora prihaja po nizki, nizki ceni nič dolarjev. Vsi programi programa Smiling Mind so popolnoma brezplačni in eden, ki se imenuje “Thriving Inside”, se je pravkar premaknil na vrh mojega seznama predvajanja za meditacijo. Če ste vzgojitelj ali starš, ki poskuša poučiti mladino, ima aplikacija brezplačno vsebino, ki vam bo pomagala narediti prav to.