Eminem praznuje 12 let treznosti

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ustvarjalec uspešnice ‘Rap God’ je razmišljal o posebnem mejniku in ob praznovanju svojega potovanja delil ganljivo objavo na družbenih medijih.

Objavil je fotografijo svojega kovanca, oštevilčenega z 12, in uokvirjen z AA-jevimi zapuščinami “obnovitve” in “enotnosti”.

Foto: Eminem / Instagram

V zvezi z uspešnico “Not Afraid” iz leta 2010 je tvitnil: “Čisti ducat v knjigah! Ne bojim se.”

46-letni raper je bil z leti zelo odprt za boj proti odvisnosti in priznal je, da so ga njegovi trije otroci Alaina (25), Hailie (23) in Whitney (17) prisilili v to, da je odvrgel alkohol in tablete, ker jih je hotel videti, kako odrastejo.

Decembra 2007 se je Eminem (pravo ime Marshall Mathers III) predoziral in končal v bolnišnici. Šele mesec dni kasneje je uvidel, da če ne bo spremenil svojih navad in se spopadel s svojimi strahovi, bo zelo hitro zapustil svet in ne bo mogel videti odraščati svojih otrok.

Rekel je: “Če bi približno dve uri pozneje prišel v bolnišnico, bi umrl. Moja jetra, ledvice, vse je odpovedalo. Šel sem na dializo. Niso mislili, da mi bi uspelo preživeti.”

Eminem je sedaj najbolj ponosen na to, da lahko opazuje svoje otroke, kako so uspešni in kako odraščajo. Ravno zaradi njih je že 12 let brez drog in alkohola.

Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice