Domov Življenjski Stil Make-up Trendi – Poletje 2020

Make-up Trendi – Poletje 2020

Make-up trendi se iz leta v leto pomikajo stran od popolnega instagram videza, ki je bil popularen zadnje desetletje. Izjemno ostre linije, “contouring” in popolno senčenje so “out”, igriv, mladosten in popolno nepopoln videz je “in”. Tako kot z vsemi drugimi stvarmi pa je seveda vse odvisno od tega kaj vam je všeč in kaj vam pristaja.

Rdečilo

V zadnjih letih je bil osvetljevalec zvezda make-up linij, letos pa bo njegovo mesto vsaj delno spet prevzelo rdečilo. Obarvana lica, morda pa celo malček rdečila na nosu, pričara izjemno svež in zdrav videz, ki spominja na prve pomladne dni in vroče poletne večere.

Pastelna senčila

https://www.instagram.com/p/B_h2p3UjPd1/

Iz mat, monokromatskih in pa bakrenih senc, bomo presedlali na bolj nežne in igrive odtenke vseh barv. Pastelna senčila so nežna vendar vedno pritegnejo pozornost in poživijo vaš izgled.

Bleščice

https://www.instagram.com/p/B-o3TwTDAOn/

Čedalje bolj popularen postaja tudi bleščeč in živahen videz, ki privablja poglede. Če želite izpostaviti svojo umetniško in divjo stran, vam toplo priporočamo uporabo bleščic, ne le kot senčilo ampak tudi na obrazu. Odlična priložnost za eksperimentiranje in igranje z ličili.

Naraven videz

Tovrsten make-up je preprosto brezčasen. Je popolno nasprotje bleščic ali pastelnih senčil, pa vendar ostaja med nami in vedno bo, saj s tovrstnim ličenjem zgolj poudarimo naše naravne poteze. Dodaten bonus je, da s tovrstnim nanosom uporabimo manj izdelkov in celoten postopek lahko precej skrajšamo. Če popoln instagram videz vzame 40 minut, lahko bolj naravno verzijo dokončate v manj kot 10ih minutah.

Tanjše obrvi

Še vedno so zelo »in« polne obrvi, vendar se trendi čedalje bolj nagibajo k bolj tankim obrvem, ki uokvirijo obraz, vendar niso edina zvezda, ki ukrade vso pozornost. Na srečo se ne vračamo v čase izjemno tankih obrvi, pa vendar – košate, divje, močno obarvane in poudarjene obrvi so čedalje manj popularne, vrača pa se malo bolj pološčena različica, ki konec koncev izgleda tudi bolj naravno kot microblading in podobne metode.