Domov Glasba Nick Jonas svojo ženo Priyanko Chopra Jonas uči igrati klavir

Nick Jonas svojo ženo Priyanko Chopra Jonas uči igrati klavir

Par, ki se je decembra 2018 poročil, se je povsem izoliral zaradi pandemije koronavirusa, Priyanka pa je pokazala, da svoj čas doma uporablja za učenje novih spretnosti, tako da je moža pripravila, da jo uči klavir.

Rekla je: “Začela sem s klavirjem, moža sem pustila, da me nauči. Nikoli ga nisem igrala, ampak vedno sem imela željo, zato imava pol ali 45 minutnega pouka vsak dan.”

Nick je bil hkrati Priyankin osebni trener in partner za ples, zato je začela obiskovati spletne plesne ure.

Dodala je: “Obiskovala sem tudi hip hop, ker pogrešam ples!” 37-letna zvezdnica je navsezadnje hvaležna, da lahko preživi čas z Nickom.

V pogovoru za Vogue je dejala, da si zagotovo želi ustvariti družino z zvezdnikom, priznala pa je, da sta oba preveč zaposlena, da bi imela otroke.

Na vprašanje, ali želi ustvariti družino, je odgovorila: “Trenutno je to leto zame zelo zasedeno glede dela, ki ga opravljam. Toda imeti družino je zelo pomembno zame. To si vsekakor želim narediti in upam, da se bo to zgodilo, kadar bo Bog želel ob pravem, primernem času. “

Nick je trenutno edini član bratov Jonas, ki nima otrok, saj ima najstarejši brat Kevin Jonas hčerki Aleno (šest) in Valentino (tri) z ženo Danielle, žena Joea Jonasa Sophie Turner pa je trenutno noseča in pričakujeta prvega otroka.

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP