Domov Zabava Ryan Reynolds podarja diplomantom brezplačne pice

Ryan Reynolds podarja diplomantom brezplačne pice

Igralec je na svojem kanalu YouTube objavil uvodni govor maturantom v srednji šoli Kitsilano, v katerem je z učenci delil navdihujoče besede in šolo opisal kot “najboljšo stvar, kar se mi je zgodilo”.

“Do danes sem prijateljeval s toliko ljudmi, s katerim sem diplomiral, tako da to nekaj pove.” je dejal. Reynolds je nato študente in dijake spodbudil, da naj “vsak dan prakticirajo neko obliko sočutja in empatijo“.

“Nekateri od vas morda mislijo, da sem uspešen. Ampak povem vam, da me empatija ni pripeljala tako daleč samo v mojem vsakodnevnem življenju, ampak tudi v moji karieri. “Reynolds je dejal, da je empatija nujna ambicija, ki bi jo bilo potrebno kdaj pokazati. Na moje presenečenje mi je empatija prinesla denar, prijatelje in neprecenljive spomine. To mi je omogočilo, da sem se v celoti sprejel in si zagotovil ljubezen” je dodal.

Čeprav je Reynolds upal, da bo študente navdihnil, je omenil, da se zaveda, da so lahko študentje, dijaki od njega pričakovali kaj drugega. “Vem, da ste takoj, ko ste me videli, pričakovali šale,” se je šalil.

Video je končal, tako da je zaželel vsem veliko uspeha ter omenil, da je pogreša svojo najljubšo lokalno trgovino s pizzo, Nat’s Pizzeria. Zaradi tega je Reynolds zagotovil, da “vsak diplomant dobi veliko pico”. “Srečno vsem,” s tem je video končal.