8 znakov, da ste v odnosu obupali

<div id="midasWidget__r92"></div>

Vsak odnos zahteva trdo delo. Ko se v vaši zvezi ne počutite več dobro, a se kljub temu zaradi družbenega pritiska trudite po svojih najboljših močeh, da bi situacijo rešili, potem morda niste daleč od obupanega partnerja. 

Obup

Je element strahu pred neznanim. Verjetno razmišljate o tem, kako lahko za vsako ceno vse skupaj popravite. Spodaj imamo 8 znakov obupa v odnosu.

Strah pred razpadom zveze

Strah pred razpadom zveze je močan znak obupa. Ko vam je nepredstavljivo, da bi ponovno bili samski, ko se vam zdi, da so vsi vaši prijatelji v zvezah, se tako počutite osamljeni. Sprostite se, vse bo v redu.

Ko se začnete počutiti tako udobno, da znižate svoje standarde

Znak obupa je, ko vam je vseeno, da se na račun zveze odpoveste svoji sreči. Vseeno vam je, kako se počutite, ko je vse usmerjeno k osrečevanju partnerja. Pravzaprav ni potrebno, da si škodujete.

Ko se ne počutite dovolj cenjeno

Ne dovolite si, da vam partner daje občutek, da vam dela uslugo, ker je z vami. Cenite se, ne sramujte se svojega videza, bodite to kar ste in se počutite svobodni.

Ko mislite, da lahko partnerja spremenite tako, da bo po vašem okusu

Edino, kar je konstantno, so spremembe, a ljudje se težko spreminjajo. Ko morate ogrožati svoje želje samo zato, da bi bili v zvezi, se ne nahajate v zdravem razmerju. 

Ko se vedno počutite negotovo

Ko svojega partnerja vidite z nekim drugim se zgodijo občutki ljubosumja, saj se vam zdi, da niste dovolj dobri zanj.

Ko morate svojo zvezo ohraniti v skrivnosti

Ko vas ne moti, da se kot partnerja skrivata pred svojo družino in prijatelji. Vas partner omalovažuje in vas ne spoštuje pred znanci, pa se kljub bolečinam odločite ostati v zvezi.

Ko dogodke svoje zveze vedno objavljate na socialnih omrežjih

Foto: SHUTTERSTOCK

Ta občutek se pojavi, ko se želite počutiti nekomu pripadni in želite širnemu svetu prikazati, da imate nekoga ali nekoga potrebujete. Ta občutek za vas ni zdrav.

Ko ste vedno na voljo

Če ste vedno na voljo, da izpolnjujete potrebe svojega partnerja, tudi kadar vam to ne odgovarja. Ko vam je vseeno, koliko denarja zapravite za svojega partnerja, samo zato, da ga tako zadovoljite. 

Zgoraj opisani znaki dajo dobro vedeti, zakaj je priporočljivo biti v zdravih odnosih, saj boste le tako, lahko tudi individualno srečni. Da se boste znebili občutka, da ste za druge samoumevni, boste morali delati na svoji samozavesti.

<div id="midasWidget__r92"></div>

Written By

Bum Novice