Domov Zanimivosti Beyoncé, Michelle, Barack Obama in drugi so delili svoja čustva na družbenih...

Beyoncé, Michelle, Barack Obama in drugi so delili svoja čustva na družbenih omrežjih

Znane osebnosti so se v teh dneh, posvečali materam s svojimi objavami na socialnih omrežjih. 

Medtem ko je karantena morda vplivala na praznovanja materinskega dne, so se zvezdniki potrudili, da se njihove matere še vedno počutijo na ta dan posebne – tudi Beyoncé.

Beyonce je na Instagramu delila ganljivo sporočilo v čast svoje matere Tine Knowles Lawson.

“Draga mama, hvaležna sem za vsak del tebe in za vsako sekundo, ki si jo delila. Hvala, ker si mi dala življenje in hvala za širjenje moje zavesti. Ne bi mogla storiti ničesar, brez tebe. Brez tvoje moči, tvoje modrosti in tvojih molitev”, je Beyoncé zapisal v srčni objavi.

https://www.instagram.com/p/CABkYzcHkn4/

“Moj največji cilj v življenju je, da moji otroci začutijo ljubezen, ki jo imajo do vseh nas. Cenim to in se  zahvaljujem za vsa občudovanja in spoštovanje”, je dodala. “Vsem, ki berete, se prosim zahvalite in cenite svojo mamo danes in vsak dan. Vso svojo ljubezen in odločnost pošiljam vsem, ki danes pogrešate njegove angelske matere. Ljubim vas vse globoko. Gang banda in hvala za vse to! Pošljite velike objeme, mama B”.

Zvezde, kot sta Michelle Obama in Barack Obama, sta medtem svojemu pomembnemu drugemu posredovala topla sporočila.

“Tudi če mamic v življenju danes ne morete objeti, upam, da jim lahko še danes zahvalite. Hvala in srečen materinski dan ženski, ki omogoča vse. Ljubim te, @michelleobama”, Barack je napisal in dodal na družbena omrežja njuno skupno fotografijo.

Michelle je napisala tudi svojo objavo: “Od rojstnih dni do družinskih izhodov do mature, moja mama je bila vedno tam, da bi mi ponudila dodatno roko, se čudila malim radostim življenja in bila naša stabilnost. V tem zahtevnem trenutku so me mnogi spomnili, da življenje še posebej starševstvo redko poteka po načrtu, zato so mnoge matere neutrudno delale, da bi skozi to krizo dobile svoje družine, službo, skupnost in sebe. Vem, da ste danes mnogi od vas ločeni od svojih družin, pa naj bo to zaradi fizične oddaljenosti ali zaradi tega, ker so vaši bližnji, pomembni delavci, in tokrat se žrtvujejo, da bi zaščitili ostale, nas. Od moje družine do vaše, #HappyMothersDay“.

Foto: SHUTTERSTOCK