Domov Zanimivosti Hugh Jackman se je vrnil v šolo

Hugh Jackman se je vrnil v šolo

Zvezdnik filma “Greatest Showman” je sodeloval na tečajih učenja na daljavo, s profesorico univerze Columbia Annette Insdorf, ki na spletu razpravljajo o klasičnih filmih.

Insajderji so sporočili, da se je igralec prijavil na kolidž, in razkrili, da je “zaradi tega videl večjo sliko vsakega prejetega scenarija in, da raste kot umetnik”.

Hugh je v začetku tega leta izgubil svojega učitelja igranja in mentorja Lisla Jonesa, ki je decembra 2019 umrl v starosti 89 let.
Na Instagramu je delil fotografijo in tudi napisal: “Izgubil sem dragega prijatelja, ki je imel največji vpliv na mene, kot igralca na odru in zunaj njega. Zelo sem mu hvaležen kot učitelju in mentorju. Njegova globoka ljubezen do igranja je bila občutljiva, velikodušnost neprekosljiva. Za seboj je zapustil zapuščino in bogastvo znanja, ki bo preneslo generacije. Lisle Jones, za vedno sem vam hvaležen”.

Zvezdnik je Lisla že prej pohvalil kot “najvplivnejšega igralskega učitelja, kar sem jih kdaj imel”.

Dejal je: “Lisle Jones je najvplivnejši igralski učitelj, kar sem jih kdajkoli imel. Hiter opomin na tri stvari, ki me je naučil o igranju … dihaj, dihaj, dihaj! Rad te imam, Lisle”.

Foto: SHUTTERSTOCK