Domov Zanimivosti Gwyneth Paltrow iskreno o imenu sina Elona Muska

Gwyneth Paltrow iskreno o imenu sina Elona Muska

Ustvarjalka programa “Goop”, se je odzvala na edinstveno izbiro imena Elona Muska in njegove izbranke Grimes, pravo ime Claire Boucher za njenega sina, X Æ A-12.

47 letna Paltrow je v Instagramovi objavi družbe InStyle komentirala pravilno izgovorjavo 48-letnega Muska in imena Grimesovega sina, dodala pa je tudi: “#ChrisMartin Mislim, da so nas takrat čudno gledali, zaradi najbolj kontroverznega imena, ki sva ga zbrala za najinega otroka” je zapisala v komentarjih.

Paltrow in Chris Martin sta bila poročena od leta 2003 do 2016. Skupaj imata 15-letno hčer Apple in 14-letnega sina Mosesa. Med intervjujem za Hello!, je 43-letni Martin povedal, “da je odgovoren za edinstveno ime svojega prvorojenca. “Všeč mi je bilo takoj. Mislil sem, da je tako edinstveno in zveni kul”, je takrat dejal.

Medtem sta 48-letni izvršni direktor SpaceX-a in 32-letna pevka “Genesis” v ponedeljek, 4. maja, dobila njunega prvega otroka. Kmalu zatem je pevka tvitnila pojasnilo o imenu svojega otroka.

“X, neznana spremenljivka,” je zapisala v torek, 5. maja. “Moj elfov pravopis Ai (ljubezen in / ali umetna inteligenca). A-12 = predhodnica SR-17 (naše najljubše letalo). Odličen v boju, vendar nenasilno + (A = nadangel, moja najljubša pesem)”. Dodala je: “Mislim, da se sliši kot ime glavnega junaka v zgodbi”.

Musk ima z nekdanjo ženo Justine Wilson, tudi dvojčke Xavierja in Griffina stari 16 let, ter trojčke Damian, Saxona in Kaia stari 14 let.

Foto: SHUTTERSTOCK