Domov Zanimivosti Rupert Grint je postal očka!

Rupert Grint je postal očka!

Zvezdnik Harryja Potterja in njegovo dekle Georgia Groome sta postala ponosna starša deklice.

Njun predstavnik je dejal: “Rupert Grint in Georgia Groome z veseljem potrjujeta rojstvo njune deklice. Prosimo vas, da v tem posebnem času spoštujete njuno zasebnost”.

Dobra novica prihaja le mesec dni po tem, ko je bilo potrjeno, da Rupert (31) in Georgia (28) skupaj pričakujeta svojega prvega otroka.

Rupertov publicist je v začetku tega meseca potrdil: “Rupert Grint in Georgia Groome z veseljem sporočata, da pričakujeta otroka in v tem trenutku prosita za zasebnost.” Zvezdnik “Cherrybomb” je medtem svojo zvezo v veliki meri držal izven javnosti in priznal, da slava lahko “dehumanizira”.

Dejal je: “To je skoraj tako kot,  da imaš razcepljeno osebnost. Včasih je lahko precej nečloveško, če te ljudje fotografirajo samo, ko si na poti. Zanje si samo ena stvar. Čuden obstoj. Ampak to je moje. Ne morem se zares spomniti življenja pred tem. Čudno, da postaneš blazen. Postane normalno in se prilagodiš”.

Rupert se je pojavil v vseh filmih Harryja Potterja od leta 2001 do 2011. Čeprav Ron že leta ni igral, ga filmi še naprej fascinirajo. Rekel je: “Resnično sem mislil, da bo šlo navzdol po tem, ko se je končal prvi film.” Mislil sem:” Končalo se je, če že, bo šlo po drugi poti”.

Foto: SHUTTERSTOCK