Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 18.5.2020

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 18.5.2020

“Na pohodu so zaključki in spremembe. Odpirajo se vam vrata novih priložnosti.”

Dobro jutro, dober dan! Pa imamo spet ponedeljek. Če tole napoved berete ob jutranji kavici, uživajte in naredite načrt za danes, da boste kar največ imeli od dneva! Obrestovalo se vam bo.

Danes boste bolj pogumni, drzni in direktni kot običajno. Imeli boste ogromno energije, ki jo boste še kako potrebovali. Obetajo se vam namreč spremembe. Tudi nenavadne in neobičajne. Lahkotnejši boste, bolj komunikativni in uživali boste v skupnih dejavnostih in druženju. 

Najbolj se vam bo danes izplačalo zaključiti z nedokončanimi stvarmi. Naredite prostor vašim željam in sanjam, saj boste semena zanje lahko sejali že jutri. Torej, počistite dom, klet, podstreho, delovni prostor, pisarno, garažo, avto,…pri volji boste in v družbi bo šlo lahkotneje. Še vedeli ne boste, kdaj bo delo opravljeno.

Ne pozabite tudi na svoje telo; morda se odločite za en postni dan, da se telo prečisti in ohrani zdravje.

Še posebej danes bodite to, kar ste vi sami. Ne glede na posledice, ki bi jih zaradi tega imeli drugi. Ne oddaljujte se od vašega bistva.  Prevetrite  odnose, razčistite sami pri sebi, kaj si od odnosov želite in zaključite tiste, ki vam niso doprinos, ki vam jemljejo energijo oz. tako ali drugače škodujejo. Ljudje se običajno tega bojimo, težko nam je narediti ta korak, vendar imejte v mislih, da je na svetu veliko različnih, zanimivih ljudi, ki si želijo dotakniti se vašega življenja na takšen ali drugačen način, da je življenje živo in da je energija v gibanju in kroži. Prav tako tudi ljudje v naša življenja prihajajo in odhajajo. To je popolnoma naravno. Če se nečesa, ki je preživeto, oklepamo, blokiramo prost pretok energije in zapremo pot novim priložnostim. Ohranjajte odnose s tistimi osebami, ob katerih ste boljša oseba in mirno odidite od tistih, ki v vas spodbujajo vaše slabe lastnosti. 

Ne glede na situacijo, boste pravi čas dobili tisto, kar potrebujete, tudi na neobičajne načine. 

Vrata denarnega in materialnega obilja se vam odpirajo v tujini ali v sodelovanju s tujci.

Morda vaše oko obstane na privlačnem tujcu/tujki.

Uspešen in zanimiv dan vam želim. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko