Domov Glasba Taylor Swift je oboževalcem omogočila zabaven pobeg

Taylor Swift je oboževalcem omogočila zabaven pobeg

Pevka je debitirala na ABC-jevem posebnem koncertu Taylor Swift “City of Lover”, ki je vključeval posnetke njenega koncerta, kateri je bil septembra v pariškem gledališču L’Olympia v Franciji.

Oddajo je začela s svojim hitom “ME!” Po pesmi se je 30-letna pevka oboževalcem zahvalila, da so “poskrbeli za ta album, ga poslušali in želeli biti tukaj”.

“V mislih menim, da je to zabava, kot zabava ob izdaji,” je oboževalcem ob navijanju dejala Swift. Med generalno vajo, so gledalci dobili tudi vpogled v njeno življenje, kako vadi za nastop in osebne fotografije, ki sta jih v Parizu posnela Swift in njen bend.

Pred tem je Swiftova na Instagram objavila zahvalo, “najboljša zabava ob izdaji albuma, ki sem jo lahko želela”.

“Navdušena sem nad ponovitvijo naše pariške oddaje danes zvečer, ko se je koncert City of Lover predvajal na @abcnetwork ob 22. uri ET / 21h CT.  To je bil najboljši album.

Poseben namen je bil proslaviti album Swift’s Lover, saj je morala zaradi pandemije odpovedati turnejo Lover Fest. “Navdušeni smo, da naznanimo koncert City of Lover! Septembra smo snemali mojo oddajo v Parizu in mislili, da bi bilo zabavno, če bi jo delili z vami”.
Po premieri v nedeljo bo ABC koncert na voljo tudi na kanalih Hulu in Disney.

Foto: SHUTTERSTOCK