Domov Zanimivosti Brad Pitt preseneti diplomante z državne univerze Missouri z iskrenim video sporočilom

Brad Pitt preseneti diplomante z državne univerze Missouri z iskrenim video sporočilom

Nekoč v Missouriju, Brad Pitt, kralj presenečenja, je pripravil posebno video sporočilo za višji letnik razreda državne univerze Missouri, ki se nahaja v njegovem rojstnem kraju Springfield v Missouriju.

56-letni dobitnik oskarja je bil v posebnem sporočilu predstavljen prek videa na Twitterju, predsednika Clifa Smartja in maskote fakultete Boomer the Bear.

“Naši študentje vedno pravijo, da se Missouri State University in Springfield počutijo kot doma. To je samo kraj, kjer se ljudje vedno spomnijo, od kod prihajajo,” pravi Smart, preden so pogledali Pittov video.

“Lepo pozdravljeni, Brad iz karantene s pozdravom višjemu letniku državne univerze Missouri!” jih je navdušen igralec razveselil. “To mora biti zelo nenavadno, če to počnete v teh težkih časih, ampak ne, za vas smo ukoreninjeni. Naš denar je vaš, da bi ta svet naredili boljše mesto. Želimo vam vse najboljše za vaša prihodnja prizadevanja. Bodite ponosni nase! Zabavajte se, čestitam še enkrat in razmišljaj na veliko! “

V posnetku se zdi, da so zvezdnikovi medeni barvni kodri prerasli in se na koncih skodrali! Še sam je priznal, da karantena nanj “smešno vpliva”.

Foto: SHUTTERSTOCK