Domov Glasba Rebeka Dremelj ali je prva ali zadnja?

Rebeka Dremelj ali je prva ali zadnja?

Pevka Rebeka Dremelj svoja razmišljanja preliva v spletne zapise, kjer brez dlake na jeziku pove, da tudi njeno življenje ni lepa slika, ampak se spopada s prav takimi težavami kot vsi ostali. Ostaja pa pozitivna in je v sredo svoje oboževalce presenetila s koncertom, kar s “kavča”.

Svoje oboževalce je na njen koncert pozvala s svojo objavo na Instagram profilu in pod fotografijo zapisala: “Dragi moji, tole zadaj za mano je moja terasa. In jutri bom na njej pela samo za vas. Zadnja v nizu” koncertov s kavča” . Saj veste kako gre… če nisem prva, sem pa vsaj zadnja. Zelo se veselim intimnega, posebnega koncerta iz moje terase, ki bo v živo jutri ob 21.00 na 24ur.com. Skupaj z člani mojega benda vam bom zapela par svojih uspešnic malo drugače! In ja, tudi MALO, MALO bo med njimi!!!! Me pridete poslusat? Nastavite si opomnik v vašem telefonu: sreda 21.00, 24ur.com. #koncert #koncertiskavca”

https://www.instagram.com/p/CAZ2Fhll3lo/

Naj vas spomnimo, da je pred kratkim Rebeka Dremelj izdala svojo “karantensko” skladbo z naslovom, Malo Malo, ki je bila uvrščena tudi med najbolj predvajane slovenske uspešnice. Rebeka je svojo srečo delila na socialnih omrežjih in napisala: “In najbolj predvajana slovenska pesem prejšnjega tedna je….? Vesela k radio! Juhuhu. Hvala vsem! 

Foto: Rebeka Dremelj / Facebook