Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 23.5.2020

<div id="midasWidget__r92"></div>

“Danes imam svojih pet minut. Pretok ustvarjalne energije skozi mene je brezmejen. Sprejemam, če imam zagotovljeno osebno svobodo in neodvisnost.”

Danes boste želeli uresničevati velike ideje in zamisli. Zato boste nekateri pripravljeni spremeniti življenjski slog in celo identiteto. Uspeh vam bo zagotovljen. Pri tem vam bodo pomagali odlični stiki z ljudmi in izredna hitrost razmišljanja ter sposobnost prilagajanja spremembam. Kar naprej boste iskali načine, da bi nekaj uresničili. Poslušati pa morate izključno sebe, svoje ideje in zamisli. Ne bo vam uspelo, če boste dovolili, da na vas vplivajo drugi. Če ne gre po eni poti, pojdite po drugi.

Nekoliko bližje vam bo danes tehnologija, Marsikdo se bo počutil korak pred časom v trenutkih najbolj razširjenega duha. 

Dan boste najbolje izkoristili, če se boste kreativno izrazili, izboljšali stare situacije ali začeli z novimi aktivnostmi. 

Ker današnji dan vzpodbuja gibanje in spremembe, boste veliko lažje uspeli uresničiti željeno. Pobude morajo priti od vas. 

Odličen čas za selitev, gibanje,druženje, romantično zvezo, nove dogovore, nove konjičke. 

Želim vam, da izkoristite svojih “pet minut”.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

<div id="midasWidget__r92"></div>