Domov Glasba Zakaj Ariana Grande obožuje Lady Gaga?

Zakaj Ariana Grande obožuje Lady Gaga?

Ariana Grande je imela željo, da bi sodelovala z Lady Gaga in želja se ji je izpolnila. V karantenskem času se je pojavil novi singel Rain On Me, ki sta ga skupaj odpeli z Lady Gaga.

Grande ni vedela, kaj pričakovati, ko se je pripravljala na sodelovanje s ustvarjalko uspešnice “Poker Face”, zdaj pa pravi, da je bilo to eno najbolj uspešnih sodelovanj.

Ariana je v petek spregovorila z Zaneom Loweom o Apple Music in rekla: “Z njo delati, je nekaj najboljšega. Sama je pomagala pri vseh stvareh. Ideje je imela za plesalce, za ličila, obleke,.. vse. Sama je dejala: “Izbrala bom vse, pomagala bom pri pri izbiri ličil in pričesk.”. Kaj ni to super? Resnično mi je všeč, ko ima obenem stališče in nežnost, hkrati pa spoštovanje do drugega umetnika”.

Lady Gaga / Foto: SHUTTERSTOCK

Grande je tudi priznala, da je uživala v pop trenutkih s svojo novo prijateljico: “Tako zabavno je spet biti del nečesa tako pozitivnega in naravnega popa. Vem vsi me vidijo v R&B glasbi, ki jo izvajam. Povem vam, da sem uživala tudi v pop glasbi. Dobro je pokukati in videti, kako je v tem svetu. Video, ki smo ga naredili, je zelo zabaven tako kot je zabavna tudi Gaga. Še nikoli doslej se nisem tako oblačila in iskreno zabavala!”