Domov Zabava Slovenska misica svojim oboževalcem meša glavo

Slovenska misica svojim oboževalcem meša glavo

Nives Orešnik, miss Slovenije leta 2012, ki se preživlja kot model in osebna trenerka, je med tistimi osebami, ki komaj čakajo poletje. Misica zagovarja aktiven življenski slog: “Rada imam redno gibanje, uravnoteženo prehrano in ustrezno spopadanje s stresom, saj resnično verjamem, da izboljšuje kvaliteto življenja”.

Svoje sledilce vedno razveseli s pozitivno motivacijo do zdravega načina življenja, tudi tako, da objavi svoje izklesano telo. Nedavno je pod svojo objavo na Instagram profilu zapisala: “Vikend, lepo vreme in udobje so zame popolna kombinacija”. “Upam, da lepo preživljate svoj konec tedna. Ste aktivni, ste doma, na izletu, pikniku… ? Upam, da vas obdaja pozitivna energija, ljubezen in da ste nasmejani. Poleg zdrave prehrane in gibanja, je smeh “pol zdravja”. Uživajte v prostih dnevih in kvalitetno jih izkoristite”. 

https://www.instagram.com/p/CAiHERQFQBF/
Nives Orešnik / Instagram

Šport jo spremlja že od majhnega. Bila je gimnastičarka, akrobatinja, atletinja, rekreativna plesalka. Zaradi tega pravi, da se je naučila discipline, vztrajnosti, doslednosti, sprejemanja porazov, ter veselja ob majhnih in večjih zmagah. “Razvila sem veliko sposobnosti, ter svojemu telesu pripravila dobro podlago za življenje”.

Foto: Rok Mlinar